Αθλητισμός

Πράσινο φως από «Γκάτσι»: «Πάμε Καραϊσκάκη να κερδίσουμε»

Πράσινο φως από «Γκάτσι»: «Πάμε Καραϊσκάκη να κερδίσουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Trebinje Live

Σύνθημα νίκης μέσα στο Καραϊσκάκη έδωσε ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, και γι’ αυτούς φυσικά», είπε για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο «Γκάτσι».

«Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε ο Γκατσίνοβιτς και πρόσθεσε: «Παίζουν όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε, θα είναι πολύ δύσκολο, μπροστά στους οπαδούς τους, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

View this post on Instagram

A post shared by Mijat Gacinovic (@mijat10)

Όσο για την παράδοση στο σκοράρισμα που δημιουργεί στην OPAP ARENA, ο Γκατσίνοβιτς επισήμανε: «Αγαπώ αυτό το στάδιο, τι να πω… Ελπίζω να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο, οπότε να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στο ματς με τους Κρητικούς, ο Γκατσίνοβιτς επισήμανε: ««Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό μετά την απώλεια δύο βαθμών στην Τρίπολη. Πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Το πετύχαμε και επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που ήταν σημαντικό, και πετύχαμε τρία, οπότε ήταν μια καλή βραδιά. Επιτυχής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments