Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η χρυσή Ενδεκάδα που δεν θα διαφέρει με αυτή της Λεωφόρου κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Η χρυσή Ενδεκάδα που δεν θα διαφέρει με αυτή της Λεωφόρου κόντρα στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Ισπανός τεχνικός παρότι δεν θα έχει την ίδια τακτική με το ντέρμπι της Λεωφόρου θα παρατάξει μία 11άδα που δεν θα έχει αισθητές διαφορές με αυτό το ματς.

Μία εβδομάδα μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός έχει σαν στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος σε ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του μία άλλη προσέγγιση αναφορικά με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλην όμως η 11άδα του δεν θα έχει αισθητές διαφορές με εκείνη του εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Για τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ στη Λεωφόρο είχε το 4-2-3-1 και παρέταξε τον Πασχαλάκη στην υπεράσπιση της εστίας. Δεξιός μπακ ο Άβιλα, αριστερός ο Ρέαμπτσουκ και ο Παπασταθόπουλος με τον Ντόι οι δύο στόπερ. Οι Εμβιλά και Χουάνγκ οι δύο κεντρικοί μέσοι (εξάρι ο πρώτος και οκτάρι ο 2ος). Ο Χάμες επιτελικός μέσος, αριστερός εξτρέμ ο Μπιέλ δεξιός ο Μασούρας και… φουνταριστός ο Μπακαμπού.

Αυτή δείχνει να είναι η επικρατέστερη 11άδα και για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Δύο ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το δεξί άκρο της άμυνας (ίσως ο Βρουσάι ή ο Ανδρούτσος ξεκινήσουν αντί του Άβιλα) και με την κορυφή της επίθεσης (όπου… μάχονται οι Αραμπί και Μπακαμπού). Από τους άλλους παίκτες ο Φορτούνης θα είναι στις εναλλακτικές του ντέρμπι (για αλλαγή δηλαδή) και ο Γκάρι Ροντρίγκες εάν είναι ΟΚ και καταφέρει να προλάβει το ματς επίσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments