Αθλητισμός

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του μετά το «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ, θα δώσει σε 44 βράδια 11 ματς

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του μετά το «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ, θα δώσει σε 44 βράδια 11 ματς

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Ολυμπιακός μετά το Μουντιάλ τα «παίζει» όλα σε 44 μέρες δίνοντας 11 ματς, που θα κρίνουν πολλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος..

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο της Superleague με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ (0-0) στο Καραϊσκάκη και έχει έναν μήνα μπροστά του για να προετοιμαστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι μια μέρα μετά το ντέρμπι, έμαθαν και το «μονοπάτι» που πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και οι μέρες που… έρχονται είναι «καυτές» και ιδιαίτερα κρίσιμες για την έκβαση όλης της υπόλοιπης χρονιάς.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του μετά τη μίνι προετοιμασία και το «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ, θα… δώσουν σε 44 βράδια 11 ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο, «παίζοντας» τα ρέστα τους για να επιστρέψουν στο «κυνήγι» του νταμπλ. Η αρχή για τους πρωταθλητές Ελλάδος γίνεται εν μέσω Μουντιάλ, αφού στις 15-16 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν ξανά οι επίσημες υποχρεώσεις στο Κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο για τη φάση των «16».

Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι από μια σειρά από κομβικές και… must win αναμετρήσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να μπουν γερά στο «κόλπο». Μετά τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός δίνει τέσσερα ματς-φωτιά για το πρωτάθλημα μέσα στις γιορτές, με τα τρία εξ αυτών να είναι εκτός έδρας και μόνο το ένα στο Καραϊσκάκη. Ειδικότερα, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο εκτός και ενδιάμεσα εντός τον Αστέρα Τρίπολης και με ένα 4×4 θα πατήσουν καλύτερα στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Στις 10-12 Ιανουαρίου έρχεται η ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να περάσει στους «8» το πρόγραμμα μέχρι το τέλος Γενάρη γίνεται ακόμη πιο βαρύ, γιατί θα παίζει κάθε 3-4 μέρες. Τέσσερις μέρες λοιπόν μετά το ματς Κυπέλλου υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 18η αγωνιστική, ενώ την επόμενη βδομάδα πηγαίνει ξανά στο Περιστέρι, αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ενδιάμεσα, θα έχει να δώσει το πρώτο ματς των «8» του Κυπέλλου με έναν εκ των Άρη ή Λεβαδειακό, ενώ μετά το Περιστέρι και τη 19η αγωνιστική, γίνεται και η ρεβάνς εκτός έδρας. Ο «καυτός» Γενάρης κλείνει στο Φάληρο, 3-4 μέρες μετά τη ρεβάνς των προημιτελικών με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Με λίγα λόγια καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει σε αυτό το διάστημα την παρουσία του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού δίνει επτά ματς για τη Superleague που έχουν το «πρέπει» και δυο προκρίσεις στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Αν οι ερυθρόλευκοι τα βγάλουν πέρα σε αυτές τις 44 μέρες τότε θα έχουν κάνει τη μισή δουλειά, αφού θα βρίσκονται στην τετράδα του Κυπέλλου και το σημαντικότερο, θα είναι στο «κυνήγι» του Παναθηναϊκού, που αυτή τη στιγμή είναι στο +12, αλλά έχει να δώσει πολλά ντέρμπι στο αντίστοιχο διάστημα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Μουντιάλ:

15-16/12/2022: Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Κύπελλο Ελλάδος «16») 21/12/2022: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (Superleague 14η αγωνιστική) 28/12/2022: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Superleague 15η αγωνιστική) 4/1/2023: Ιωνικός – Ολυμπιακός (Superleague 16η αγωνιστική) 7/1/2023: Βόλος – Ολυμπιακός (Superleague 17η αγωνιστική) 10-12/1/2023: Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Κύπελλο Ελλάδος «16») 14/1/2023: Ολυμπιακός – Άρης (Superleague 18η αγωνιστική) 17-19/1/2023: Ολυμπιακός – Άρης ή Λεβαδειακός (Κύπελλο Ελλάδος «8» – Αν προκριθεί) 21/1/2023: Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Superleague 19η αγωνιστική) 24-26/1/2023: Άρης ή Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (Κύπελλο Ελλάδος «8» – Αν προκριθεί) 28/1/2023: Ολυμπιακός – ΟΦΗ (Superleague 20η αγωνιστική)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments