Διεθνή

Μόσχα: Ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Μόσχα: Ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SVR της Ρωσίας, φέρεται ότι μετέχει στην ρωσική αντιπροσωπεία στις συνομιλίες, σύμφωνα με την Kommersant.

Ρώσοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι διεξάγουν συνομιλίες στην Άγκυρα, για την Ουκρανία γράφει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη πηγή. Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SVR της Ρωσίας, φέρεται ότι μετέχει στην ρωσική αντιπροσωπεία στις συνομιλίες, σύμφωνα με την Kommersant.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή. Στο μεταξύ το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο αντιπροσωπείες από τη Ρωσία και τις ΗΠΑ συναντώνται σήμερα στην Άγκυρα.

Χερσώνα: “Αγώνας δρόμου” για την αποκατάσταση ηλεκτροδότησης – υδροδότησης

Εταιρείες κοινής ωφέλειας στη Χερσώνα εργάζονται για την αποκατάσταση ζωτικής σημασίας υποδομών που έχουν υποστεί ζημιές και ναρκοθετήθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις κατά την αποχώρησή τους, με τα περισσότερα σπίτια στη νότια ουκρανική πόλη να παραμένουν χωρίς ρεύμα και νερό, δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι την Κυριακή.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Χερσώνας, Γιάροσλαβ Γιανούσεβιτς, δήλωσε ότι οι αρχές αποφάσισαν να διατηρήσουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το πρωί και να απαγορεύσουν στους ανθρώπους να βγαίνουν ή να εισέρχονται στην πόλη ως μέτρο ασφαλείας.

«Ο εχθρός ναρκοθέτησε όλα τα κρίσιμα σημεία υποδομής», είπε ο Γιανούσεβιτς στην ουκρανική τηλεόραση.

«Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε ώστε σε λίγες μέρες να ανοίξουμε την πόλη», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα μπορέσουν να ξαναρχίσουν να λειτουργούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments