Ελλάδα

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η Ελληνίδα τραυματίας

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η Ελληνίδα τραυματίας

Πηγή Φωτογραφίας: todayonline/grtimes

Με χαμόγελο και κρατώντας τα λουλούδια που της έφεραν οι γονείς της, η Άννα Δεπώλα δεν σταματούσε να ευχαριστεί το Θεό που δεν έπαθε κάτι σοβαρό και απλά τραυματίστηκε ελαφρά στο ένα πόδι

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης έφτασε με ασθενοφόρο, η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή, στην πολύνεκρη έκρηξη βόμβας στην πολυσύχναστη οδό Ιστικλάλ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Με χαμόγελο και κρατώντας τα λουλούδια που της έφεραν οι γονείς της, η Άννα Δεπώλα δεν σταματούσε να ευχαριστεί το Θεό που δεν έπαθε κάτι σοβαρό και απλά τραυματίστηκε ελαφρά στο ένα πόδι όπως χαρακτηριστικά είπε στις πρώτες της δηλώσεις, φτάνοντας στην Ελλάδα. Είπε ακόμη ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη που θα δει επιτέλους τους γονείς της καθησυχάζοντας τη μητέρα της ότι δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.
 

Όπως διηγείται στις πρώτες τις δηλώσεις στην ΕΡΤ: «Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και, όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ. Στον αέρα μία λευκή λάμψη. Σε τινάζει προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και αρτιμελής. Μετά το πρώτο σοκ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω και βλέπεις πως επικρατεί χάος, πόλεμος… πολύ άσχημη στιγμή.

Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και εγώ πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά, βλέπω να τρέχει πολύ αίμα απ’ το πόδι μου. Φοβήθηκα. Άμα δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τον φόβο που αισθάνεσαι. Είμαι πολύ τυχερή. Με βοήθησαν κάποια άτομα. Με πήγαν σε κάποιο μαγαζί… έκλεισαν τα στόρια… Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές, μωράκια, γονείς… Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Λυπάμαι πολύ για τα άτομα που πέθαναν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments