Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Πάολο Φερνάντες έρχεται με φόρα από τον Βόλο

ΑΕΚ: Ο Πάολο Φερνάντες έρχεται με φόρα από τον Βόλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Πάολο Φερνάντες θα υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα από την 1η Ιανουαρίου και πηγαίνει στην ΑΕΚ μετά από το καλύτερό του μισό στον Βόλο
Ο Πάολο Φερνάντες θα υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα από την 1η Ιανουαρίου και πηγαίνει στην ΑΕΚ μετά από το καλύτερό του μισό στον Βόλο και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ένωση.

Η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο στην ΑΕΚ ήταν κλεισμένη από τον Σεπτέμβριο, με τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει ως το 2027 και να παραμένει στον Βόλο με τη μορφή δανεισμού για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Ο Φερνάντες θα ενταχθεί στην ΑΕΚ με την επιστροφή των παικτών από την άδεια, έχοντας αποχαιρετήσει τον Βόλο μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας εκεί όπου έκανε restart στην καριέρα του και ετοιμάζεται πλέον για το μεγαλύτερό του βήμα.

Φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα ματς που απομένουν μέσα στο 2022, δηλαδή στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Λαμία και Βόλο, όμως από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι διαθέσιμος για τον Αργεντινό τεχνικό αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το γεγονός βέβαια ότι εντάσσεται στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων από το διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ ακολουθώντας την αποστολή της Ένωσης στη μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος απόλυτα για να ενισχύσει την ΑΕΚ την πλέον κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον που θα τον κρατήσει εκτός για τους επόμενους μήνες καλύπτεται με την έλευση του Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστη που αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση κινούμενος από τη δεξιά πλευρά (όπως φαίνεται και στο heatmap του Wyscout), συγκλίνοντας προς τα μέσα και διαθέτοντας καλή τεχνική κατάρτιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments