Αθλητισμός

Ο Μαντσίνι που είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ

Ο Μαντσίνι που είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι  αποκαλύπτει τα δεδομένα της υπόθεσης. Το 1/3 της χρονιάς ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη ημέρα. Και επόμενη ημέρα σημαίνει τρία πράγματα: 1) Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, 2) Μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε θέσεις που ο Μίτσελ θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση και 3) Μοντάρισμα των Ερυθρόλευκων στη χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία.

Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να προετοιμαστούν σε όλα τα επίπεδα. Με την παρουσία του Ζοσέ Ανιγκό στο TransferRoom να είναι πιθανό να προκαλέσει εξελίξεις. Ενώ από τον ελληνικό χώρο, το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν περνάει απαρατήρητο σύμφωνα με το top10.

Για αποχωρήσεις και τις επαφές του διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και των συνεργατών του στο Βερολίνο, to10.gr αναφέρθηκε νωρίτερα. Αυτό στο οποίο έχει σημασία να μείνουμε είναι η υπόθεση του Μαντσίνι. Ενός ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις, τόσο του Μίτσελ, όσο και των ανθρώπων που ασχολούνται με μεταγραφές.

Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί εντάσεις μεταξύ του Μαντσίνι και του Αρη, είναι ένα θέμα που δεν αφορά τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, άσχετα με το τι συμβαίνει μεταξύ των δύο πλευρών, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 26χρονο Αργεντινό εξτρέμ. Και το όνομά του έχει συζητηθεί εδώ και καιρό. Τώρα που ο Παναθηναϊκός μπήκε στη διεκδίκησή του, απλώς το θέμα έγινε πιο «πικάντικο». Αλλά το γεγονός είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν στο κάδρο. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ εν προκειμένω, αναζητούν έναν εξτρέμ που να έχει τα χαρακτηριστικά του Μαντσίνι. Και για αυτόν τον λόγο έχουν καταλήξει ότι ο παίκτης του Αρη είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθούν μαζί της. Καθώς είναι κανονικός εξτρέμ, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παίζει σε υψηλό επίπεδο, είναι πολύ καλός αθλητής, καλός τεχνίτης, εκρηκτικής, με καλή δημιουργία, καλά τελειώματα, ένας ολοκληρωμένος εξτρέμ, από εκείνους που σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που έχει κατοχή της μπάλας στο 90% των αγώνων της, μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments