Αθλητισμός

Ένας Ολυμπιακός που θα επιδιώξει να αποκτήσει τέσσερις παίκτες και τον Μαντσίνι

Ένας Ολυμπιακός που θα επιδιώξει να αποκτήσει τέσσερις παίκτες και τον Μαντσίνι

Πηγή Φωτογραφίας: Yellow Radio

Ετοιμάζονται για τον Ιανουάριο οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και έμεινε στο -12 από την κορυφή, με την ανάγκη αλλαγών στο ρόστερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να είναι ορατή σε όλους και τον Μίτσελ να έχει κάνει γνωστές τις απαιτήσεις του στη διοίκηση, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Η σεζόν άρχισε να στραβώνει από την αρχή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Champions League και από εκεί άρχισαν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες τελικά μάλλον χειρότερα τα έκαναν τα πράγματα. Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο Μίτσελ είναι ο τρίτος διαφορετικός προπονητής της φετινή σεζόν τα λέει όλα. Για να διορθωθεί πραγματικά η κατάσταση, επομένως, θα πρέπει τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός να λειτουργήσει όντως βάσει πλάνου.

Ενα πλάνο που θα προβλέπει αποχωρήσεις παικτών, με τους Μαρσέλο και Σίμε Βρσάλικο να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι, αλλά και την πραγματοποίηση μεταγραφών σε συγκεκριμένες θέσεις. Και είναι τέσσερις αυτές οι θέσεις, όπως είπε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM.

Θέλει Μαντσίνι, πλάγια μπακ και στόπερ

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πολύπειρο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων, ο στόχος του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι η απόκτηση τεσσάρων παικτών. Συγκεκριμένα, με δεδομένο ότι οι Μαρσέλο και Βρσάλικο είναι προς αποχώρηση, θα χρειαστούν δύο πλάγιοι μπακ για τα άκρα της άμυνας. Από εκεί και πέρα υπάρχει το γνωστό θέμα στην άμυνα, άρα είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός στόπερ, ενώ υπάρχει πρόθεση και απόκτησης ενός εξτρέμ, ενός παίκτη γενικά που θα κινείται στον χώρο της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται, επομένως, αυτός να είναι ο Μαντσίνι του Άρη, ο οποίος όντως αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Ένας Ολυμπιακός που θα επιδιώξει να αποκτήσει τέσσερις παίκτες για βασικούς τον Ιανουάριο και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού πολύ δύσκολα υπάρχει η δυνατότητα να βρεις μέσα στη σεζόν παίκτες που να κάνουν τη διαφορά και να τους παραχωρούν οι ομάδες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments