Αθλητισμός

Τέλος το αποφάσισε ο Μίτσελ

Τέλος το αποφάσισε ο Μίτσελ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι απαντήσεις που έχει ήδη δώσει ο Μίτσελ για αυτούς που δεν θέλει, το «δέσιμο» που είναι πιο εύκολο μέσα και από την προετοιμασία και η ενίσχυση για έναν κανονικό Ολυμπιακό.

Με τους σφυγμούς να έχουν πέσει στα κανονικά επίπεδα, τους πρωταγωνιστές (πλην των διεθνών) να «καθαρίζουν το μυαλό» και να παίρνουν ανάσες από ένα πρώτο σημαντικό διάστημα στη σεζόν όπου τα πάντα ήταν διαφορετικά στον Ολυμπιακό. Τον Μίτσελ μετά από ένα διάστημα σε… fast forward από την πρώτη μέρα που (ξανά)μπήκε στο Ρέντη έως το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη με το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, να σκέφτεται και να δρα χωρίς πίεση. Έχοντας και αυτός την ευκαιρία της ξεκούρασης λίγο πριν την επιστροφή στη δράση. Οι μέρες πια μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στο Ρέντη και την έναρξη της Χειμερινής προετοιμασίας έως και την Ισπανία και το τελευταίο φιλικό με την Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη λίγο πριν το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο στα μέσα του Δεκεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Σχεδόν ένας μήνας που ο Μίτσελ καλείται να «τρέξει» τους «ερυθρόλευκους» με στόχο να γίνει η δουλειά όπως πρέπει ώστε στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Ολυμπιακός να αποδώσει όπως ξέρει και όπως πρέπει. Το ερώτημα βεβαίως που υπάρχει πρωτίστως είναι αν θα μπορέσει να είναι καλύτερος. Αν θα βρει την «συνταγή» που θα επαναφέρει τον κανονικό Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που σε μεγάλο βαθμό είδαμε στα τελευταία ματς, χωρίς βεβαίως να φτάσει στα κανονικά στάνταρ του συλλόγου. Έχει όμως μια πορεία αύξουσα και αυτό είναι το ενθαρρυντικό.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ξημερώνει, οι συνθήκες και οι ενδείξεις όμως οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ξεκάθαρο για τον Ολυμπιακό. Θα είναι σίγουρα καλύτερος μετά το Μουντιάλ. Αν αυτό θα φτάσει για να κάνει την ολική επαναφορά και να ανατρέψει το -12 του πρωταθλήματος είναι μια άλλη ιστορία. Στην τελική δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

Το σημαντικό είναι να δείξει πως επέστρεψε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους αργά ή γρήγορα…

Γιατί θα είναι σίγουρα καλύτερος; Γιατί πρώτον ήδη η ομάδα έχει βρει ξανά τη χαμένη της ταυτότητα. Έχει προφανώς πολλά περιθώρια βελτίωσης όμως το «τρένο έχει μπει ξανά στις ράγες». Ο Μίτσελ πλέον δεν… χάνεται στο Ρέντη μέχρι να μάθει την πλειάδα παικτών που εμφανίστηκε στις αρχές. Έχει ξεκαθαρίσει ποιους θέλει και ποιους δεν θέλει. Περιττό να πούμε ποιους, όταν τους έχει πει ο ίδιος. Με τις επιλογές του στο χορτάρι έχει δείξει τον δρόμο της εξόδου σε πολλούς και την εμπιστοσύνη του στους υπόλοιπους.

Ο Μίτσελ εξάλλου έχει καταφέρει να κατασταλάξει στον Ολυμπιακό που θέλει. Πειραματίστηκε και ο ίδιος, αναγκαστικά και υπό πολύ μεγάλη πίεση έχοντας ασταμάτητα παιχνίδια και λίγο χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Έκανε τα λάθη του και μέσα από αυτά βρήκε την φόρμουλα που μπορεί να οδηγήσει πλέον σε έναν κανονικό Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία αυτό το διάστημα θα είναι άκρως εποικοδομητική για την ομάδα. Όπως και η ενίσχυση που θα γίνει σε θέσεις κλειδιά. Χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς περιττές και ενέργειες που δεν έχουν «ζυγιστεί» καλά, με πλάνο και υπομονή. Ψάχνοντας για καλύτερους από αυτούς που έχει. Στο Ρέντη πλέον ο Μίτσελ θα έχει μόνο όσους θέλει και όσους υπολογίζει. Οι υπόλοιποι είτε θα φύγουν για άλλες πολιτείες είτε θα βλέπουν από την τηλεόραση τους αγώνες και το Ρέντη άλλες ώρες από ότι η ομάδα που θα είναι στα χέρια του Ισπανού προπονητή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments