Αθλητισμός

Μαρσέλο – Τι λένε στην Ισπανία για το μέλλον του

Μαρσέλο – Τι λένε στην Ισπανία για το μέλλον του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Μαρσέλο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βραζιλιάνος μπακ ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι.

Ο Μαρσέλο παρά τα 34 του χρόνια έχει μεγάλη πέραση τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βραζιλία, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις Μπεσίκτας και Γαλατασαράι, αλλά και από τις Φλουμινένσε και Μποταφόγκο, ενώ φαίνεται πως έχει προστεθεί ακόμη ένα «μνηστήρας» για τον σπουδαίο μπακ.
Συγκεκριμένα, στο «κόλπο» για την απόκτησή του Μαρσέλο μπαίνει γερά και η Χετάφε, η οποία, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, «θέλει να καθυστερήσει την απόσυρση του Μαρσέλο». Η ιστοσελίδα «elgoldigital.com» αναφέρει ότι η ομάδα από τη Μαδρίτη ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο μπακ, εάν όμως μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός στο να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα από την Ιβηρική αναφέρει ότι και το καλοκαίρι η Χετάφε προσπάθησε να προσεγγίσει τον Μαρσέλο, αλλά τότε ο 35χρονος άσος αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό και προτίμησε να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments