Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με εντολή Μίτσελ οι πάικτες που αποχωρούν

Ολυμπιακός: Με εντολή Μίτσελ οι πάικτες που αποχωρούν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Σίμε Βρσάλικο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και έπεται και συνέχεια για πολλούς...

Με αφορμή τους τίτλους τέλους με τον Βρσάλικο, κάτι αναμενόμενο να συμβεί, το Gazzetta βάζει σε μία σειρά τους υπό αποχώρηση παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Σίμε Βρσάλικο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και έπεται και συνέχεια. Μία συνέχεια για τον πειραϊκό σύλλογο που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων. Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη έχει τη σημασία του να δούμε το ποιοι παίκτες ενδέχεται να αποχωρήσουν ακόμα. Παίκτες που είτε έχουν τεθεί εκτός των πλάνων του Μίτσελ είτε γενικά δεν έχουν ικανοποιήσει από την αρχή της σεζόν.

Ειδικότερα έχουμε και… λέμε για τους προς αποχώρηση τα δεδομένα είναι ως εξής:

Πιέρ Κούντε: Ο Αφρικανός χαφ μπορεί να βρίσκεται στο Μουντιάλ αλλά δεν υπολογίζεται τόσο από τον Μίτσελ. Εφόσον δεν υπάρχει η Ευρώπη όπου εκείνος και ο Μπουχαλάκης έπαιζαν τότε δύσκολα θα βρει επαρκή χρόνο συμμετοχής. Ο Κούντε έτσι είναι πιθανό είτε να πουληθεί είτε να δοθεί δανεικός.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε: Θα πρέπει να θεωρείται ήδη… φευγάτος. Ο Αμερικανός διεθνής εξτρέμ ήρθε με περγαμηνές στον Ολυμπιακό αλλά μετά το ματς με τον Βόλο με τις χαμένες ευκαιρίες του ήταν σαν να… στιγματίστηκε αγωνιστικά. Έκτοτε μπήκε σε μία διαδικασία επιστροφής του στη Μαρσέιγ.

Ουί Τζο Χουάνγκ: Ο Κορεάτης φορ έχει σταματήσει να υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο. Μαζί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι οι φορ που δεν έχουν σκοράρει ακόμα. Ο Ουί Τζο εφόσον φύγει βέβαια είτε θα πρέπει να γυρίσει στη Μπορντό είτε να βρεθεί σε χώρα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τρίτη ομάδα μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ο διεθνής Μαυριτανός φορ επίσης δεν έχει βρει δίχτυα αλλά έχει παίξει στον Ολυμπιακό σαφώς πιο λίγο απ’ ότι ο Ουί Τζο. Είναι ένας παίκτης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες τον Γενάρη. Είτε με το να γυρίσει στον Άρη είτε με το να βρεθεί σε άλλη ομάδα.

Τζος Μπόουλερ: Δεν είναι ακριβώς τελείως εκτός πλάνων όμως είναι επίσης ένας winger που δεν έχει πάρει σημαντικό χρόνο επί Μίτσελ. Υπάρχει ένα… παραθυράκι αποχώρησής του για να γυρίσει στην Μπλάκπουλ.

Λεονάρντο Κούτρης: Είναι ένας αριστερός μπακ που έκανε συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Επί Μίτσελ θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες αλλά αυτό δεν συνέβη οπότε επί της ουσίας δεν μπήκε ποτέ στη λίστα των… εκλεκτών για τα πλάνα της πρώτης ομάδας.

Μαρσέλο: Δεν είναι 100% ίδια περίπτωση με τον Βρσάλικο υπό το πρίσμα ότι είχε σίγουρα σαφώς πιο λίγα θέματα ετοιμότητας. Ο Μαρσέλο παραμένει πάντως πιθανό να αποχωρήσει έχοντας μόλις 5 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος πάντως επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου τη Δευτέρα σε αντίθεση με τον Κροάτη.

Ντιαντιέ Σαμασέκου: Αποκτήθηκε για να δίνει… ανάσες στον Εμβιλά αλλά αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr [Δημήτρης Τομαράς]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments