Trash

Ανδρέας Φουστάνος: «Έχω ένα εγγόνι, αλλά είναι λογικό να μην με φωνάζει παππού»

Ανδρέας Φουστάνος: «Έχω ένα εγγόνι, αλλά είναι λογικό να μην με φωνάζει παππού»

Πηγή Φωτογραφίας: dyomagazine

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ανδρέας Φουστάνος: «Άνθρωποι ευπαρουσίαστοι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους επειδή τους απέρριψαν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα πάνω τους, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του.

«Άνθρωποι ευπαρουσίαστοι θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους επειδή τους απέρριψαν. Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές. Δεν ανέχονται την αλλαγή του χρόνου. Το 30% των αντρών κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά δεν το έχω αισθανθεί.

Έχω ένα εγγόνι, αλλά είναι λογικό να μην μου αρέσει να με φωνάζουν παππού. Με τις κόρες μου δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά γνωρίζουν τα πάντα. Ποτέ δεν έκανα πλάνα γάμου, αν τύχει…», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο Ανδρέας Φουστάνος είπε επίσης: «Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε εκπομπή με αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και στο DWTS. Τα απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.