Ζώδια

Ο μήνας του Τοξότη 22/11-21/12: Όλα μπορούν να συμβούν ακόμη και τα πιο τρελά ονειρά σας

Ο μήνας του Τοξότη 22/11-21/12: Όλα μπορούν να συμβούν ακόμη και τα πιο τρελά ονειρά σας

Πηγή Φωτογραφίας: Μαντάμ Ζαΐρα

Ζώδιο της φωτιάς: η ζωή είναι ωραία όταν είσαι Τοξότης

Ακολούθησε την περιέργειά σου, Κριέ. Θα σε οδηγήσει σε σημαντικούς δρόμους που μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι στο τέλος της χρονιάς.

Όταν ο Δίας ξαναμπεί στο ζώδιό σας, θα είστε έτοιμοι για δράση. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας ως μια νέα και μεγαλύτερη εκδοχή σας το 2023. Για να προετοιμαστείτε, εγγραφείτε σε μια νέα τάξη ή μελετήστε μια άλλη γλώσσα.

Ταύρος

Υπάρχει υπολειπόμενη ενέργεια από το ξεκαθάρισμα που κάνατε τον τελευταίο καιρό, Ταύρε, αλλά θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη. Μην φοβάστε την αλλαγή – υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που πρέπει να μάθετε όταν βάζετε τον εαυτό σας πρώτο, ανεξάρτητα από το ποιον ή τι πρέπει να αφήσετε πίσω.

Μετά από μια έντονη σεζόν έκλειψης, θα επικεντρωθείτε στα τελειώματα για να προετοιμαστείτε για μια νέα αρχή το 2023. Συνεχίστε το ξεκαθάρισμα για να κάνετε χώρο για αυτό που προορίζεται για εσάς.

Δίδυμοι Το να στηρίζεστε στις στενές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή μπορεί να σας προσφέρει καινοτομίες, Δίδυμε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Με τον Άρη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέσα από το ζώδιό σας, έχετε νιώσει μια μεγάλη επιβράδυνση. Αλλά προσέξτε την πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 7 Δεκεμβρίου. Επιτέλους θα πάρετε μια ώθηση ελπίδας και λάμψης που είχατε ανάγκη.

Καρκίνος

Μπορεί να βρεθείς εξαιρετικά συγκεντρωμένος στην καθημερινότητά σου, Καρκίνε. Η ενέργεια της φωτιάς εμπνέει τη φιλόδοξη καρδιά σας, γι’ αυτό απολαύστε αυτή τη νέα αυτοπεποίθηση! Η δουλειά και οι διακοπές θα είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας, αλλά φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε όταν το χρειάζεστε .

Λέων Η εποχή του Τοξότη είναι η μούσα σας, Λέων, οπότε πάρτε την περίεργη και χαρούμενη ενέργεια του αδελφικού σας ζωδίου και τρέξτε μαζί της! Εξερευνήστε τα πάθη σας και αφεθείτε σε όλες τις απλές απολαύσεις καθώς ο Τοξότης σας φωτίζει . Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργικότητα, επομένως αξιοποιήστε την καλλιτεχνική σας πλευρά.

Παρθένος

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι άνετος μέσα στο χάος της εποχής του Τοξότη, Παρθένε; Ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει τελικά. Αυτή τη στιγμή, η εποχή του Τοξότη σας ζητά να ξεκουραστείτε και να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Η ζωή στο σπίτι θα είναι το επίκεντρο για εσάς κατά τη διάρκεια της σεζόν του Τοξότη, η οποία είναι ιδανική για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να εστιάσετε σε αυτούς που αγαπάτε.

Ζυγός Ώρα να αποτινάξεις την νωθρότητα σου, Ζυγέ! Η εποχή του Τοξότη σας δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσετε το μυαλό σας και να δοκιμάσετε τα δικά σας όρια. Να είστε σε επιφυλακή για σημαντικές αποκαλύψεις αυτή τη στιγμή. Θα κατεβάσετε μερικές υπέροχες ιδέες για το μέλλον, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στην πραγματικότητα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σκορπιός

Η τύχη βρίσκει τον δρόμο για τις τσέπες σου, Σκορπιέ. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πειραματιστείτε με νέες ροές εισοδήματος, πιθανώς με τη δημιουργία εσόδων από ένα χόμπι. Δώστε προσοχή στο πώς βγάζετε και ξοδεύετε τα μετρητά σας αυτές τις γιορτές, γιατί μπορεί να μπαίνουν και να βγαίνουν πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να καταλάβετε.

Τοξότης Πού θα σε πάει ο άνεμος, Τοξότη; Είτε επανεφεύρετε τον εαυτό σας είτε βιώνετε σημαντικές πνευματικές αποκαλύψεις, είναι μια όμορφη στιγμή να δραπετεύσετε και να εστιάσετε στην ανάπτυξή σας. Μετά από μια βαριά εποχή έκλειψης, είστε έτοιμοι για μια φλογερή διασκέδαση. Κάνε την ευχή σου για τη νέα σελήνη [του Τοξότη] στο ζώδιό σου και δες τι εκδηλώνεται. Τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Αν τα πράγματα αρχίσουν να φαίνονται θολά, Αιγόκερε, θα πρέπει να στραφείς προς τον εαυτό σου. Η αισιόδοξη ενέργεια του Τοξότη υποστηρίζει την προσπάθειά σας να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και για στοχασμό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιό σας, αρχίζετε να αισθάνεστε τη δύναμή σας πριν ακόμη φτάσει η εποχή σας. Ο προγραμματισμός ξεκινά τώρα για εσάς γιατί δεν υπάρχει ποτέ χρόνος για χάσιμο.

Υδροχόος Η εποχή του Τοξότη σας δίνει τη δυνατότητα να σώσετε τον κόσμο, Υδροχόοι. Στηριχτείτε στην υποστήριξη των φιλιών και της κοινότητάς σας αυτή τη στιγμή και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας ιστό. Είστε έτοιμοι να βγάλετε την πανοπλία σας και να πετάξετε σε αυτή τη μεταβλητή ενέργεια . Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να συνδεθείτε με τα δίκτυά σας για να επαναφέρετε τη χαρά και την αγάπη που έχετε για τους ανθρώπους.

Ιχθύς

Η εποχή του Τοξότη δίνει τη δυνατότητα στις μεταβλητές δυνάμεις σας να συμβαδίσουν με τη ροή στη δουλειά. Είναι η τέλεια στιγμή για να είστε τολμηροί: ζητήστε αύξηση, αναζητήστε αυτήν την προαγωγή ή προσανατολίστε τις κινήσεις σας για την σταδιοδρομία σας συνολικά . Με τον Δία και τον Ποσειδώνα να σταθμεύουν στο ζώδιό σας, θα νιώσετε επιτέλους την ανοδική ορμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments