Ζώδια

Ζώδια Τρίτη 22-11-2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Τρίτη 22-11-2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Τρίτη 22-11-2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός

Με τον Ήλιο στον Τοξότη , θα αναζητάτε νέες εμπειρίες και φυσικά θα θέλετε να διακόψετε κάθε σχέση που σας δεσμεύει. Η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνει. Ταξιδεύετε για να συναντήσετε το άτομο σας.

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και θα περάσετε κρίσεις, αλλά και έντονες στιγμές. Μπερδεύτε το χρήμα με το συναίσθημα και ίσως νιώσετε έλλειψη αγάπης, αλλά και έντονο πάθος. Φωτίζονται οι αδύναμες πλευρές σας.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θέλετε να βρεθείτε σε σχέση ζωής και αναζητάτε το ιδανικό ταίρι. Σίγουρα μιλάτε για συγκατοίκηση, δέσμευση και βάζετε πλώρη για την μονιμότητα. Αγαπάτε με σεβασμό. Προσοχή για ξαφνικές ρήξεις ή εξαπατήσεις.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα ζήσετε ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και φλερτάρετε με συνάδελφο ή ακόμα και το αφεντικό σας. Εάν είστε δεσμευμένοι θα ψάξετε να βρείτε τρόπο να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας.

Λέων

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, είστε αρκετά ενθουσιώδης και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και νεότερα άτομα. Θέλετε να ζήσετε εμπειρίες που θα σας χαλαρώνουν και αναζητάτε κάτι ελεύθερο, και όχι την δέσμευση. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα και πολλές κατακτήσεις αναμένονται.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στο Τοξότη, θέλετε να φτιάξετε το σπιτικό σας, να κρυφτείτε στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης και να χαλαρώσετε. Αναζητάτε λοιπόν την σιγουριά και την θαλπωρή μιας γνωστής αγκαλιάς. Αποφεύγετε τα φλερτ. Συναισθηματική αφύπνιση αναμένεται. Αποφύγετε το άτομο που δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας.

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, ταξιδεύετε, αναζητάτε το φλερτ μέσα από το διαδίκτυο και μπαίνετε σε σάιτ γνωριμιών. Θέλετε να δείτε λοιπόν, εάν περνάει η μπογιά σας και γενικά αντιμετωπίζετε την ερωτική σας κατάσταση, ανάλαφρα και χωρίς άγχος.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, αναζητάτε έναν σύντροφο που θα σας δείχνει θαυμασμό και θα αναγνωρίζει την αξία σας. Πιθανόν να γίνουν γνωριμίες μέσα σε ένα χώρο εργασίας και να πρέπει να είστε διακριτικοί. Γενικά νιώθετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν κάνετε εκπτώσεις.

Τοξότης

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και θέλετε να είστε συνέχεια με το ταίρι σας. Επίσης θα σας απασχολεί αρκετά η προσωπική σας κατάσταση και κάνετε τα πάντα για να βγείτε από πιθανές στιγμές μοναξιάς. Μέρες περίεργες που θολώνουν την κρίση σας αναμένονται.

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, αναμένονται κρυφά ραντεβού και μυστικές, παράνομες σχέσεις. Βρίσκετε χρόνο να περνάτε με το άτομο που σας ξυπνά βαθύτερα συναισθήματα και μιλάτε για έντονο συναίσθημα. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα μπερδέψετε την φιλία με τον έρωτα και θα νιώσετε περίεργα. Έτσι, θα αντιστέκεστε στο φλερτ που δέχεστε αλλά μέσα σας θα φτερουγίσει η καρδιά σας. Είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και ερωτικά πήγαινε έλα.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, ο έρωτας γίνεται επικίνδυνος και σας εξουσιάζει. Πιθανόν εμπλέκεστε με άτομο κύρους και νιώθετε πίεση, αλλά και μια έντονη έλξη. Η προσωπική σας κατάσταση περνά από κρίση και θα χαθείτε αρκετές φορές στις αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments