Lifestyle

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μπότοξ – «Καμία ντροπή σε ό,τι θέλετε να κάνετε στο πρόσωπο και το σώμα σας»

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μπότοξ – «Καμία ντροπή σε ό,τι θέλετε να κάνετε στο πρόσωπο και το σώμα σας»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Με ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστές τις παρεμβάσεις που έκανε στην εμφάνισή της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM και ξεχώρισε τόσο λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της όσο και λόγω του χαρακτήρα της. Το μοντέλο που έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και με κάθε της ανάρτηση «σπάει» τα στερεότυπα.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από την επίσκεψη στο γιατρό της όπου έκανε botox, συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Σοφία Χατζηπαντελή πρόσφατα δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ και εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάται επαρκώς και ξεχνάει να κάνει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της με αποτέλεσμα να αισθάνεται πως χρειάζεται άμεσα μια επίσκεψη στο γιατρό της.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ξεκίνησε να επισκέπτεται το συγκεκριμένο γιατρό για να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τα fillers χειλιών που έκανε στο παρελθόν και πλέον ο ίδιος έχει αναλάβει και την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Επίσης, τόνισε πως δεν έχει να κρύψει κάτι και πως δεν «υπάρχει ντροπή σε κάτι που θέλεις να κάνεις στο πρόσωπο/σώμα σου αρκεί να είναι κάτι που θέλεις και όχι κάτι που νομίζεις ότι χρειάζεσαι λόγω της πίεσης που σου ασκούνε οι άλλοι».

Ο γιατρός της λοιπόν αποκάλυψε στα stories της πως έκαναν botox στη περιοχή των ματιών και στο μέτωπο. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αντιγήρανσης παγκοσμίως που εφαρμόζεται με στόχο τη μείωση των ρυτίδων και την ανανέωση της επιδερμίδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments