Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά μπερδεμένη σήμερα, εφόσον πολλές υποθέσεις σας, εκκρεμούν και όλο αυτό σας κουράζει. Τα καλά νέα είναι ότι η σημερινή οπτική των πραγμάτων αλλάζει από αύριο και θα σας δοθούν αρκετές λύσεις σε ότι σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ενεργοποιώντας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην διάθεση σας, αλλά μην αφήσετε να υπερισχύσουν, γιατί αύριο είναι μία καινούρια μέρα, που θα φέρει νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε μία μετάβαση σε κάθε κατάσταση που αφορά την καθημερινότητα σας. Είστε έτοιμοι να ανασύρετε τα άσχημα που σας φέρνουν πίσω σε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν, ενώ για σας των πρώτων ημερών, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε μία αρκετά ευαίσθητη χρονική στιγμή, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να συμμετέχουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, σήμερα θα έχετε μία μεγαλύτερη δραστηριότητα με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και θα δεχθείτε κάποιες συμπεριφορές, που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα υπάρξουν συναισθηματικές και οικονομικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και δεν είστε στην πιο καλή στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε ένα πιο ήρεμο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σας, από αύριο θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια σειρά από επιτυχημένες δραστηριότητες, που αφορούν την οικογένεια σας, αλλά και την κατοικία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες, στον οικονομικό σας τομέα. Φροντίστε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν ταραχή και εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει σήμερα την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, ενώ θα δεχτεί αρκετές πλανητικές όψεις, μέχρι να περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Εκεί θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ήλιο, κάνοντας μία δυναμική και τυχερή Νέα Σελήνη, να ανανεώνει την οικονομική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία μέρα που θα την χαρακτηρίσω, ανανεωτική, γιατί επενεργεί εσωτερικά λίγο πριν τον νέο κύκλο της Σελήνης. Στον καθένα σας σημαίνει και κάτι διαφορετικό, ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες σας. Η αυριανή μέρα είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν γεννηθεί, 23, 24 και 25 Νοεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχουν λαβωθεί τα συναισθήματα σας, ενώ βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου το έντονο παρασκήνιο, μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Μία εσωτερική ένταση σας ταλαιπωρεί, που μπορεί να προέρχεται από τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, επαγγελματικά ή συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μία μικρή ένταση θα την έχετε στα επαγγελματικά σας, αν μάλιστα ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Φροντίστε να μην πάρετε σήμερα καμία απόφαση, αλλά δώστε έμφαση, στην ηρεμία σας και την απομάκρυνση από τοξικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική μέρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε συμβατό ζώδιο με το δικό σας και να σας φροντίζει συναισθηματικά κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Γενικότερα θα έχετε αισιοδοξία, σε ότι αφορά μελλοντικά σας σχέδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments