Lifestyle

Η Γη της Ελιάς Spoiler: H ζωή του Στάθη σε κίνδυνο!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: H ζωή του Στάθη σε κίνδυνο!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Ο Στάθης έχει θυμηθεί ποιος είναι ο απαγωγέας, το λέει στην Δήμητρα κι ενημερώνουν τον Κουράκο:«Ναι.. ο τύπος λέγεται Ρουφουλέας. Είδα το νέο αυτοκίνητο του Λεωνίδα, κάτι μου θύμισε, τον ρώτησα και μου είπε ότι το αγόρασε από τη μάντρα του Ρουφουλέα! Και θυμήθηκα από πού τον ξέρω.. Είναι ο ίδιος άντρας που τράβαγε το αγοράκι σε εκείνο το αυτοκίνητο!» Ένας μεσίτης ενημερώνει τον Φίλιππο πως υπάρχει αγοραστής για το σπίτι τους και δίνει περισσότερα από την αντικειμενική του αξία.

Η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι που έχει κλειδωμένο τον Αλέξη και του δίνει φαγητό ενώ πάντα κρατάει το περίστροφο και τον σημαδεύει ενώ αυτός την παρακαλεί να του πάει τα χάπια του:«Δεν με νοιάζει! Έτσι με είχες κι εσύ κλεισμένη! Εδώ θα μείνεις να μιλάς με τους τοίχους για να καταλάβεις τι μου έκανες! Κι εσύ είσαι σε καλύτερη μοίρα, γιατί ξέρεις ποιος σε έκλεισε εδώ! Εγώ δεν ήξερα τίποτα! Δεν θα λήξει έτσι απλά! Και στο τέλος θα σε σκοτώσω!»

Αργότερα δείχνει ακόμη ένα ψεύτικο μήνυμα στην Μαργαρίτα που ανησυχεί:«Είμαι καλά. Η απόσταση με βοηθάει να σκεφτώ καθαρά. Η εξέλιξη στη σχέση μας ήταν ξαφνική και θέλω να δω βαθιά μέσα μου τι είναι αυτό που αισθάνομαι για σένα.» Ο Στάθης πηγαίνει στη μάντρα για να μιλήσει μόνος του στον Ρουφουλέα και υποκρίνεται πως θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο για τη Βασιλική. Σιγουρεύεται πως είναι 100% αυτός που είδε να τραβάει βίαια το αγοράκι και ενημερώνει τον Κουράκο που δεν συμφωνεί με τις τακτικές του:«Κακώς πήγες εκεί. Σ΄ ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο, αλλά μην ξαναπάρεις παρόμοια πρωτοβουλία. Αναλαμβάνει η αστυνομία την παρακολούθησή του! Μας βοήθησες πολύ!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments