Αθλητισμός

“Βόμβα” στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι κι όλο το ΔΣ

“Βόμβα” στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι κι όλο το ΔΣ

Πηγή Φωτογραφίας: THESUN

Έτσι, τελειώνει μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του συλλόγου, που από την ανάληψη των καθηκόντων του Αντρέα Ανιέλι στην προεδρία στις 19 Μαΐου 2010

Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, ο αναπληρωτής του Πάβελ Νέντβεντ, ο διευθύνων σύμβουλος Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όλοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους.

Τα αίτια βρίσκονται στην τελευταία διαμάχη της εταιρείας με την CONSOB, την Εθνική Επιτροπή Εταιρειών και Χρηματιστηρίου, που ως δημόσια αρχή είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση των ιταλικών χρηματοπιστωτικών αγορών και η δραστηριότητά της στοχεύει στην προστασία του επενδυτικού κοινού.

Η εμπλοκή του σώματος στην έρευνα Prisma, που άνοιξε ο εισαγγελέας του Τορίνο με την κατηγορία της ψευδούς λογιστικής και οι τελευταίες καταγγελίες από την CONSOB, που οδήγησαν σε αναθεώρηση του σχεδίου προϋπολογισμού, οδήγησε στην ομόφωνη απόφαση.

Έτσι, τελειώνει μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του συλλόγου, που από την ανάληψη των καθηκόντων του Αντρέα Ανιέλι στην προεδρία (19 Μαΐου 2010) και ύστερα έφτασε, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

Οι 36 φορές πρωταθλητές Ιταλίας κατέγραψαν απώλειες 220 εκατομμυρίων λιρών το 2021-22.

Μια συνέλευση των μετόχων που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τις 27 Δεκεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments