Αθλητισμός

Bloomberg: Η Σαουδική Αραβία εξετάζει κοινή υποψηφιότητα με Ελλάδα – Αίγυπτο για το Μουντιάλ 2030

Bloomberg: Η Σαουδική Αραβία εξετάζει κοινή υποψηφιότητα με Ελλάδα – Αίγυπτο για το Μουντιάλ 2030

Πηγή Φωτογραφίας: godisageek

Η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη θα υποβάλουν επίσης κοινό φάκελο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030

Την πρόθεση της Σαουδικής Αραβίας να υποβάλει κοινό φάκελο προκειμένου να έχει την τιμή της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, επιβεβαίωσε ο Αhmed Al-Khatib.

Ο Σαουδάραβας υπουργός Τουρισμού σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Bloomberg ανέφερε ότι η Σαουδική Αραβία εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα με την Ελλάδα και την Αίγυπτο, προκειμένου να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, εκφράζοντας την ελπίδα  ότι θα είναι μια επιτυχημένη πρόταση.

Ο Σαουδάραβας υπουργός επιχειρηματολόγησε μάλιστα λέγοντας : «Γιατί όχι; Ποιος δεν θα ήθελε να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Φυσικά, φιλοξενούμε πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή.”  Εξήγησε μάλιστα ότι  «οι τρεις χώρες θα επενδύσουν σίγουρα πολλά σε υποδομές και θα είναι σίγουρα έτοιμες, και ξέρω ότι μέχρι τότε η Σαουδική Αραβία θα χτίσει τα πιο σύγχρονα γήπεδα κι χώρους φιλάθλων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη θα υποβάλουν κοινό φάκελο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, εκτός από την  Ισπανία και την Πορτογαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments