Lifestyle

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις τον εαυτό σου, τη δουλειά σου, για να παντρευτείς»

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις τον εαυτό σου, τη δουλειά σου, για να παντρευτείς»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ήταν καλεσμένη πρόσφατα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, και μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία, τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και τον μοναχογιό της, ενώ μιλά με πολύ τρυφερά λόγια και θαυμασμό για τον σύζυγό της.

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, υπογράμμισε “όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, απόρησαν γιατί ήμουν καλή μαθήτρια και περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Έχω να παίξω στην τηλεόραση από το 2015. To παιδί δεν παίζει ρόλο στην καριέρα μας θεωρώ. Αν είχα μια καλή επαγγελματική πρόταση θα τη δεχόμουν”.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη αν και 11 χρόνια παντρεμένη, δεν ήταν ποτέ φαν του γάμου

Όσον αφορά τον τρόπο ζωής της, η Αντιγόνη Δρακουλάκη επεσήμανε “προτιμώ την ωμοφαγία και γυμνάζομαι. ΑυΌλα τα άρθρατή την περίοδο μου αρέσει να κολυμπάω.”, ενώ για τον γάμο πρόσθεσε “είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου, τη δουλειά σου, για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει”.

View this post on Instagram

A post shared by Στελιος Καλαθας (@stelioskalathas)

Σχετικά με τον σύζυγό της, η Αντιγόνη Δρακουλάκη ανέφερε “με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments