Αθλητισμός

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Κοβνάτσκι που απασχολεί τον Ολυμπιακό

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Κοβνάτσκι που απασχολεί τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: thrylos24.gr

Ο Νταβίντ Κοβνάτσκι φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Νταβίντ Κοβνάτσκι φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, με γερμανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας με την πλευρά του Πολωνού επιθετικού – To10.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του 25χρονου φορ της Φορτούνα Ντίσελντορφ

ΟΟλυμπιακόςκινείται συνεχώς στην αγορά, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα τους ανεβάσουν επίπεδο εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο αυξάνονται και τα ονόματα τα οποία απασχολούν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ έχει ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ενώ παράλληλα αναζητούνται δυνατές μεταγραφές σε κομβικές θέσεις. Ο Ροντινέι, για παράδειγμα, έχει ήδη «κλείσει» για το δεξί άκρο της άμυνας και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ όμως.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα και επιθετικό. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της «Rheinische Post» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περίπτωση του Νταβίντ Κοβνάτσκι και έχει κάνει ήδη τις επαφές του. Ο Πολωνός επιθετικός, τον οποίο φέρονται να τσεκάρουν επίσης οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντζ, από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και μέχρι στιγμής φέτος μετράει 7 γκολ, 7 ασίστ σε 19 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πάρει συνολικά 1.533 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κοβνάτσκι, εκτός από τη Φορτούνα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Λεχ Πόζναν και Σαμπντόρια, ενώ το 2020 η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει μέχρι και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, σύμφωνα με το έγκυρο «transfermarkt», κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια, ενώ με τη χρονιά που πραγματοποιεί οι μετοχές του αυξάνονται και γι’ αυτό ακόμα και η κάτοχος του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τον έχει σταμπάρει εδώ και καιρό.

Επίσης, ο Κοβνάτσκι είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, μετρώντας 7 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του ο 25χρονος φορ έχει καταγράψει σε 262 αγώνες (13.201′) 62 γκολ και 32 ασίστ, με τα νούμερά του να αποδεικνύουν πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ικανό επιθετικό ο οποίος… ματώνει συχνά τα αντίπαλα δίχτυα! Αξίζει να σημειωθεί πως η κανονική του θέση είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού, αλλά μπορεί επίσης να αγωνιστεί με επιτυχία και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Το βιογραφικό του Κοβνάτσκι:

Δείτε τον Πολωνό επιθετικό εν δράσει:

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments