Αθλητισμός

Αλμέιδα: Απασφάλισε με τις δηλώσεις του τον Φερνάντες – Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

Αλμέιδα: Απασφάλισε με τις δηλώσεις του τον Φερνάντες – Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης μετά το τέλος του πρώτου φιλικού απέναντι στη Σερέν στην Ολλανδία.

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote έκανε ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ, μετά τη νίκη στο πρώτο φιλικό απέναντι στη Σερέν, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι η προετοιμασία της Ένωσης πάει καλά, ότι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά στην Ολλανδία, ενώ μίλησε με καλά λόγια και για το ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες.

Για το κρύο και την προετοιμασία: “Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ”.

Όσο για την προσαρμογή του Πάολο Φερνάντες: “Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση”, είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments