Ελλάδα

Σέρρες: Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του 11χρονου [vid]

Σέρρες: Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του 11χρονου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι εργασίες που έγιναν στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου των Σερρών προκειμένου να αντικαταστασθεί με σύστημα γεωθερμίας ο καυστήριας πετρελαίου κρύβουν την αιτία της αδιανόητης τραγωδίας

Οι εργασίες που έγιναν στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου των Σερρών προκειμένου να αντικαταστασθεί με σύστημα γεωθερμίας ο καυστήριας πετρελαίου κρύβουν την αιτία της αδιανόητης τραγωδίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγόρι, μαθητής της τελευταίας τάξης του δημοτικού και να τραυματισθούν δύο μικρότερα παιδιά. Ήδη ο εισαγγελέας Σερρών έδωσε εντολή για τη διερεύνηση των συνθηκών της τραγωδίας και την απόδοση ευθυνών.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τα συνεργεία που έκαναν τις εργασίες είχαν αποχωρήσει, όταν έγινε η έκρηξη στο λεβητοστάσιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόρτα που σκότωσε το παιδί εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου σαράντα μέτρων, ενώ εκείνο βρισκόταν στην αυλή, σε ώρα διαλείμματος.

Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δύο άλλοι μαθητές ηλικίας 6 και 10 ετών τραυματίσθηκαν: Ο πρώτος νοσηλεύοται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους και ο δεύτερος αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο των Σερρών επέστρεψε στο σπίτι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments