Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Τρίτη 6/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο Τρίτη 6/12/2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο Τρίτη 6/12/2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, οι μέρες της εβδομάδας που διανύουμε είναι έντονες, νευρικές και συχνά εριστικές. Επηρεάζονται από μια αναπτυσσόμενη φάση του φεγγαριού που σχηματίζει μια εκρηκτική Πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο των Διδύμων. Η συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι προσεχτικός στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στο παρασκήνιο της ζωής σου. Αυτοί είναι ακριβώς οι τρεις τομείς θα δοκιμαστούν από αναπάντεχα περιστατικά και από επιθετική διάθεση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου . Διατήρησε χαμηλούς τόνους, ανάπτυξε την υπομονή και την ευελιξία σου για να αποφύγεις συγκρούσεις! Όλοι οι τομείς βρίσκονται σε μεταβατική φάση και συχνά εκτεθειμένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις αρκετά θυμωμένος στα αισθηματικά σου, είτε επειδή δημιουργούνται παρεξηγήσεις, είτε επειδή εσύ βιάζεσαι να κρίνεις κάποιες καταστάσεις! Ρίξε τους τόνους για να μην βρεθείς χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι όμως δεν είσαι ευχαριστημένος από τις αποδόσεις σου! Τα οικονομικά σου έχουν αστάθειες και αδυναμίες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε, θα νιώσεις αρκετά έντονη τη δυσαρέσκεια και την αντιξοότητα. Η εργασία, οι οικονομικές εκκρεμότητες και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε προβληματίσουν έντονα τις επόμενες μέρες. Η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας σε ταλαιπωρεί και σε εκθέτει σε παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις πληθαίνουν, η ασυναρτησία θα κυριαρχήσει στην επικοινωνία με το περιβάλλον και, για λίγο, θα νιώσεις ότι έχει χαθεί η λογική. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι ακούς και απόφυγε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα βελτιώσουν την επικοινωνία με το ταίρι σου και σταδιακά θα μπείτε σε διάθεση να κάνετε σχέδια για την πορεία σας. Από τις 10 του μήνα ευνοούνται νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά είναι οι τομείς που φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα σε ανησυχούν λίγο περισσότερο! Η εργασία σου δεν σου αποδίδει αυτά που θα θελες, ενώ στα οικονομικά βγαίνουν ξαφνικά έξοδα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, έχεις μπροστά σου μια έντονη, εκρηκτική και εξουθενωτική Πανσέληνο στο ζώδιο σου αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Ο Άρης επιμένει σε οπισθόδρωμη πορεία στο ζωδιακό σου χώρο και γίνεται για μια ακόμη φορά ένα καθημερινό βασανιστήριο, μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και άλλο τόσο μέσα από την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα βρίσκεται σε κορύφωση, ενώ η συμμετοχή του Δία, αντί να καταστέλλει την ένταση, την διογκώνει. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, προσωπικές υποθέσεις, επαγγελματική δράση, να μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις και να μην καλλιεργείς φρούδες ελπίδες, τόσο για την επαγγελματική πορεία, όσο και για αισθηματικές, ή κοινωνικές συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή φλέγεται από γεγονότα αλλά και παρεξηγήσεις και άθελά σου μπορεί να γίνεις αρκετά θρασύς και εκρηκτικός, προκαλώντας έναν χωρισμό που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Συγκρατήσου και κράτησε κάποιες αποφάσεις ασφαλείας αυτή την εβδομάδα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις. Οι διενέξεις με συνεργάτες δεν σε αφήνουν χαλαρό ενώ κάποιες ανατροπές σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα και στα οικονομικά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στους Διδύμους αγαπητέ μου Καρκίνε και φυσικά επηρεάζει και το ζώδιο σου έντονα, αφού το φεγγάρι είναι ο κυβερνήτης σου. Άρα αλλαγές και εξελίξεις συμβαίνουν εκ νέου με ένα τρόπο σκληρό, δύσκολο και μαχητικό. Μην επιμένεις σε καταστάσεις που δεν προχωρούν, μην κάνεις ανέφικτα σχέδια, μην βιάζεσαι να προδικάσεις κάποιο αποτέλεσμα, ειδικά στην εργασία και μη αφήνεσαι στον πανικό όταν οι οικονομικές υποχρεώσεις σου γίνονται απαιητικές. Προστατέψτε την ψυχολογία σου και φρόντισε να αποφύγεις εικόνες και ακούσματα που καλλιεργούν τον φόβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σημάνουν μία εποχή σταδιακής άνθισης στα αισθηματικά σου. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψει από πλευράς σου η καχυποψία και η ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι για την πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκήνια, ίντριγκες, κουτσομπολιά και πισώπλατα χτυπήματα δέχεσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά είναι η ιδανική εβδομάδα για κλείσιμο οφειλών.

♌ Λέων

Γενικά

Παρόλο που ο Δεκέμβριος είναι πάντα για σένα αγαπητέ μου Λέοντα ένας ευχάριστος και στρωτός μήνας, αυτήν την φορά, η Πανσέληνος της Πέμπτης, ανατρέπει προσωρινά και για λίγο την παράδοση. Σχέδια, φιλίες και προγραμματισμοί πρέπει να επανεξεταστούν. Κάθε τι που οργανώνεις για τις γιορτές από τώρα, πρέπει να έχει και εναλλακτικές λύσεις. Τα μισά από αυτά που θέλεις δεν θα γίνουν, ενώ, αρκετά άλλα θα διαφοροποιηθούν. Προστάτεψε τη δημιουργική σου δραστηριότητα από εξωτερικούς κινδύνους και τη σχέση με αγαπημένους ανθρώπους, από κακόβουλα σχόλια τρίτων. Στη διαχείριση των χρημάτων θα πρέπει να φανείς προνοητικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία η οποία ταιριάζει γάντι στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο! Η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνεις χώρο για μία ερωτική ιστορία, ή ακόμα και για το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται αναπροσαρμογές που σε ικανοποιούν και σε κάνουν να νιώσεις πιο ελεύθερος. Στα οικονομικά αρχίζεις να έχεις καλύτερες αποδόσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα θα ταλαιπωρηθείς κι εσύ με τη σειρά σου, όπως και τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια. Δυο τομείς θα γίνουν το πεδίο επεισοδίων, αιφνιδιασμών και εξαπατήσεων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά. Η Πανσέληνος της Πέμπτης από το ζώδιο των Διδύμων είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Η επιρροή της έντονη έως εκρηκτική. Περιφρούρησε τον εαυτό σου και απόφυγε εγχειρήματα, ή κινήσεις που μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν, ή να σε ζημιώσουν. ‘Ενας δικός σου άνθρωπος θα γίνει αιτία μεγάλης ταλαιπωρίας τις μέρες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος της Πέμπτης δεν αφήνει πολλά περιθώρια ηρεμίας για να χαρείς στον ερωτικό τομέα, όμως από τις 10 του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη απ΄ τον Αιγόκερω σε βάζουν μία πιο θερμή εποχή για τα αισθηματικά όπου ευνοείσαι για επικοινωνίες, συναντήσεις και αποκατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θυμός και νεύρα στα επαγγελματικά έρχονται αυτή την εβδομάδα. Κάποιο σχέδιό σου αλλάζει και αυτό σε πηγαίνει πίσω αρκετά! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ θα έχεις θα αναστάτωση, παρεξηγήσεις, και μια αιφνίδια απογοήτευση καθώς ένα σχέδιο θα αναβληθεί, ή θα ματαιωθεί. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι λες και τι κάνεις. Μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου το περιβάλλον σου . Μη βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα και μη δίνεις υποσχέσεις, γιατί δεν θα μπορέσεις να τις τηρήσεις . Αν ασχολείσαι με μηχανές να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όπως και στην οδήγηση. Η Πανσέληνος της Πέμπτης έχει χαρακτήρα παρεξηγήσεων, λανθασμένων εκτιμήσεων, ενδεχομένως και παγίδευσης σε ασύμφορες καταστάσεις. Τα ερωτικά είναι λειτουργικά, αλλά όχι έτσι όπως τα θέλετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποζητάς την ηρεμία, την σταθερότητα και την ζεστασιά του συντρόφου που μιλά στην καρδιά σου και μαζί του είσαι δεμένος συναισθηματικά! Η σχέση σου πηγαίνει καλά, απλά εσύ στην παρούσα φάση μπορεί να ψάχνεσαι για ατέλειες ή να είσαι αρκετά οξύθυμος από άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έγγραφα, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις της εβδομάδας φέρνουν νεύρα στα επαγγελματικά σου! Μην προσπαθείς τώρα να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Στα οικονομικά τακτοποιείς εκκρεμότητες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Άνθρωποι και περιστάσεις θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ανοχή σου στις συναισθηματικές σου σχέσεις φίλε μου Σκορπιέ. Η Πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και δίνει την πληροφορία για εσένα, ότι ένας εξωτερικός παράγοντας θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά, ή να σου επιρρίψει ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Φρόντισε την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια με κάθε τρόπο, αποφεύγοντας κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να την προκαλέσουν. Γενικότερα, το σκηνικό που διαμορφώνεται τις μέρες που ακολουθούν, δεν θα σου αρέσει, ενώ εξυπηρετήσεις που θα χρειαστείς δεν θα τις έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αγαπητέ μου Σκορπιέ θα καταφέρεις από το Σάββατο να σηκώσεις κεφάλι και να αποκαταστήσεις τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου! Φρόντισε να αποφύγεις ζήλειες και καβγαδάκια στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλα και να γίνονται τα πάντα σύμφωνα με τις δικές σου διαθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου υπάρχουν εκκρεμότητες που φαίνεται ότι διεγείρουν το στρες σε αυτή τη περίοδο του έτους!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα φέρνει μία εκρηκτική Πανσέληνο που σε επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας ανατροπές και αλλαγές σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα και ζητήματα. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται και πλήττει δύο τομείς. Την οικογένεια και τις σχέσεις με το περιβάλλον. Επειδή είσαι ένα από τα πιο έξυπνα και διορατικά ζώδια φρόντισε να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σε δοκιμάσει, να σε ταράξει ή να σταθεί ζημιογόνο! Όμως μέσα από αυτά που θα μεσολαβήσουν κατέγραψε τις πληροφορίες που θα σου δοθούν και να τις έχεις υπόψη σας τα επόμενα διαστήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ως την Πέμπτη κάνε ασκήσεις χαλάρωσης για να αποφύγεις τον ερωτικό καβγά, το άτομο που σε ενδιαφέρει τροχίζει τα νύχια του! Ο Ερμής και η Αφροδίτη αποχωρούν από το ζώδιο σου και περνούν στον Αιγόκερω αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείς να σκεφτείς πολύ καλύτερα τι αξίζει να συνεχίσει στο πλευρό σου και τι όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί σου συνεργάτες σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους και εσύ δεν πρέπει να «τσιμπήσεις» σε αυτό, αλλά να συνεχίσεις χωρίς διακοπή αυτό που κάνεις! Στα οικονομικά μπαίνεις σε περίοδο μεγάλης εύνοιας.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, η επιρροή του φεγγαριού μπορεί να μην είναι τόσο έκδηλη στο ζώδιο σου αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει παρασκηνιακά, παράπλευρα και υπόγεια. Πρώτα – πρώτα θα βγουν εκκρεμότητες στην επιφάνεια. Δεύτερον, κάποιοι άνθρωποι είναι εχθρικοί απέναντί σου. Τρίτον, κάποια υπόθεση του παρελθόντος που δεν έκλεισε οριστικά, επανεργοποιείται με σκοπό να σε ταλαιπωρήσει. Τέταρτο και τελευταίο είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις, ή να γίνεις θύμα εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι νευρική χωρίς να έχεις τόσο χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου! Από την Παρασκευή και έπειτα η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να δώσεις περισσότερο χώρο στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί η αταξία, το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις, η εβδομάδα θα είναι αρκετά κουραστική! Στα οικονομικά σου τα βγάζεις πέρα αλλά με το ζόρι!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αυτήν την φορά, δεν είναι τόσο φιλική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Υδροχόε. Σε όλο το μήκος των επόμενων επτά ημερών, θα έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα σε εκπλήξουν, ή θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να είσαι μετριοπαθής στις αντιδράσεις σου , φιλοσοφημένος στις απογοητεύσεις και ουδέτερος όταν προκύπτουν φασαρίες και καβγάδες στο περιβάλλον που κινείσαι. Πολλά πράγματα από εκείνα που σχεδιάζεις μισό μήνα πριν θα αλλάξουν τις μέρες που ακολουθούν. Μεταξύ άλλων, θα σε απασχολήσει έντονα και το οικονομικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Υδροχόε μην συμπεριφέρεσαι απόλυτα και γενικότερα προσπάθησε να αποφύγεις την επιπολαιότητα που θα μπερδέψει πολύ την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέλεις να γίνει το δικό σου και βιάζεσαι να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια τα οποία είναι παρακινδυνευμένα. Συγκρατήσου! Στα οικονομικά θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, η οποία γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει στενά! Η ταλαιπωρία σου θα είναι έντονη στα επαγγελματικά, αυτός είναι ο τομέας που φαίνεται ότι βρίσκεται στην έκθεση προβλημάτων που πρέπει να αποφύγεις. Κινήσου με διαλλακτικότητα, αξιοποίησε την αρετή της «σιγής ιχθύος» και φρόντισε να αποφύγεις τις κακοτοπιές που είναι εύκολο να σε διασπάσουν! Αυτές οι εύφλεκτες μέρες ζητούν από εσένα περισσότερη κατανόηση και στις διαθέσεις των οικείων σου για να μην ξεφεύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνιες, παράπονα και πολύ συσσωρευμένος θυμός υπάρχει αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Είναι όμως η ιδανική στιγμή για να πεις αυτά που αισθάνεσαι; Θα σου έλεγα πως όχι, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου από τον τρόπο που θα εκφραστείς και θα αντιδράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λειτούργησε διπλωματικά στα επαγγελματικά σου και προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά, λειτουργώντας βιαστικά! Τα λάθη καραδοκούν και θα σε πάνε πίσω, συντήρησε την ασφάλεια!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments