Αθλητισμός

Με εντολή Γιαννακόπουλου έρχεται στο Τριφύλλι νέος Μπέικον

Με εντολή Γιαννακόπουλου έρχεται στο Τριφύλλι νέος Μπέικον

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι τρεις φάσεις που σφυρίχτηκαν λάθος και η απόφαση του διοικητικού ηγέτη. Πώς το ντέρμπι με το ΣΕΦ θα περάσει το Τριφύλλι στη νέα εποχή, οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο ελληνικό μπάσκετ, το "κυνηγητό" που θα ακολουθήσει και η επόμενη μεγάλη μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Κάποια δικά του λάθη δεν το επέτρεψαν, αλλά δικαίως διαμαρτύρεται και για την διαιτησία.

Ισως οι φωνές του είναι μεγαλύτερες από ό, τι επιτάσσει η πραγματικότητα, αλλά οι διαιτητές του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Και πιο συγκεκριμένα έπρεπε να υποδείξουν τουλάχιστον μία από τις τρεις τελευταίες παραβάσεις. Από το φάουλ του Ουόκαπ, δηλαδή, στο τρίποντο με ταμπλό του Μπέικον, και στην τελευταία φάση, εκεί, όπου ο Βεζένκοφ στην αρχή παρεμποδίζει τον Μπέικον και στο τέλος, όταν ο Ουόκαπ βάζει αντικανονικά το σώμα του, ενώ ο Αμερικάνος σουτάρει για τρίποντο. Μάλιστα αν υποδειχθεί η τελευταία παράβαση και ο Μπέικον πάρει και βάλει τις τρεις βολές, ο Παναθηναϊκός θα έφευγε νικητής από το ΣΕΦ και τώρα θα ήταν καβάλα στο άλογο για το πλεονέκτημα της έδρας στην Α1.

Ο, τι έγινε, όμως, έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν θα το αφήσουν έτσι. Ούτε με τον Λιόλιο, ούτε με την ομάδα. Οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν μέχρι εκεί, που δεν πάει, τον διοικητικό ηγέτη της ΕΟΚ, γιατί άλλα τους έταξε και άλλα βλέπουν. Τους είπε για κάθαρση στην διαιτησία και βλέπουν ότι στο πρώτο κιόλας ντέρμπι τους αδικεί κατάφωρα.

Οσον αφορά στην ομάδα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει ότι έχει αρχίσει να αποδίδει η δουλειά, που γίνεται, και μάλιστα μέσα στις μέρες θα επανέλθει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μέσα δε στο 2023 και ανάλογα πως θα πάνε τα πράγματα, ο Γιαννακόπουλος δεν αποκλείεται να κάνει και μία ακόμη κίνηση τύπου Μπέικον. Να πάρει, δηλαδή, έναν παίκτη για την φροντ-λάιν, προκειμένου η ομάδα του να γίνει ακόμη πιο δυνατή και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους στόχους της.

Ο Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει την υπέρβαση για την αγαπημένη του ομάδα και δεν αποκλείεται να το κάνει για μία ακόμη φορά.

Αυτό, πάντως, που είναι το πιο σίγουρο είναι ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Λιόλιο, γιατί όλοι στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments