Αθλητισμός

Δύο επιλογές σε απόδοση 4.00 από τον ημιτελικό Αργεντινή – Κροατία

Δύο επιλογές σε απόδοση 4.00 από τον ημιτελικό Αργεντινή – Κροατία

Πηγή Φωτογραφίας: DW

Στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας ήταν η τελευταία φορά που κατάφεραν να περάσουν μαζί Βραζιλία και Αργεντινή στα ημιτελικά.

Στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας ήταν η τελευταία φορά που κατάφεραν να περάσουν μαζί Βραζιλία και Αργεντινή στα ημιτελικά. Το 2010 είχαμε τρεις ευρωπαϊκές ομάδες και την Ουρουγουάη. Το 2006 μόνο Ευρώπη στην τετράδα και για να βρούμε ομάδα εκτός των δύο αυτών ηπείρων, φτάνουμε στο 2002 και την Ν. Κορέα.

Φέτος τα σενάρια είναι δύο. Η’ θα έχουμε τελικό με μία (ή καμία) ομάδα από την Ευρώπη ή θα έχουμε επανάληψη του τελικού της Ρωσίας, με ακόμη ένα Κροατία – Γαλλία.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, Αργεντινή και Κροατία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24) είναι ομάδες που προστατεύουν την άμυνά τους και σωστά είναι φαβορί το under σε πρώτη ανάγνωση. Ετσι ήταν όμως και στο Αργεντινή – Ολλανδία, μέχρι που ο Φαν Χάαλ έριξε όλα τα ψηλά κορμιά μπροστά και με γιόμες το έκανε over 3,5!

Οι στοιχηματικές τιμές έχουν την ίδια προσέγγιση και στα ειδικά στοιχήματα στην ενότητα στατιστικά. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε το line των σουτ στις 20 τελικές. Θυμίζω πως προτείναμε το under 20,5 στο Βραζιλία-Κροατία σε τιμή 3.75 και τώρα η αντίστοιχη επιλογή είναι στο 1.95! Και επειδή στοίχημα παίζουμε στο λάθος των αποδόσεων, εδώ έχουμε… ανάποδη υπερβολή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οσο υπερβολικό ήταν το 3.75 τότε, άλλο τόσο είναι το 1.95 τώρα. Οσο και αν έχουμε να κάνουμε με ομάδες που βασίζονται στην άμυνά τους, αν έρθει ένα γκολ ο άλλος είναι αναγκασμένος να πάρει ρίσκα. Οι 25 τελικές είναι ένα σενάριο πιθανότερο από το 4.00 που πληρώνει.

Σε ειδικά παικτών, το μάτι μας πάει στη μάχη του κέντρου. Η τριάδα της Κροατίας, με Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς είναι πιο έμπειρη και δεμένη. Ξέρει να κυκλοφορεί την μπάλα σε μικρούς χώρους και έχει εξαιρετικό passing game. Τόσο με τους Βέλγους, όσο και κόντρα στη Βραζιλία, σε δύο ματς που θεωρητικά έπαιξε πίσω από την μπάλα, ξεπέρασε τις 500 πάσες στα 90 λεπτά.

To ίδιο και με την Ιαπωνία, που μέτρησε 550 στην κανονική διάρκεια. Κομβικός ποδοσφαιριστής σε επίπεδο κυκλοφορίας ο Μπρόζοβιτς, με 87 πάσες κόντρα στο Βέλγιο, 96 με την Ιαπωνία και 92 με τη Βραζιλία. Πληρώνει σήμερα 4.00 για να ξεπεράσει ξανά τις 80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αργεντινή – Κροατία, 21:00 – Μονά

  • Over 24,5 προσπάθειες για γκολ (4.00)
  • Μπρόζοβιτς 80+ πάσες (4.00)

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments