Αθλητισμός

Τεράστιο το κενό στο “5”… φωνάζει ο ΠΑΟ για μεταγραφή – Μεγάλος ο “κίνδυνος” για Μπέικον-Ουίλιαμς

Τεράστιο το κενό στο “5”… φωνάζει ο ΠΑΟ για μεταγραφή – Μεγάλος ο “κίνδυνος” για Μπέικον-Ουίλιαμς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη ξανά με Παπαγιάννη-Γκουντάιτις!

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη ξανά με Παπαγιάννη-Γκουντάιτις! Γι’ ακόμα έναν αγώνα, τα προβλήματα στη γραμμή ψηλών καταδίκασαν τον Εξάστερο. Οι δύο σέντερ μαζί έδωσαν στην ομάδα τους 8 πόντους και 4 ριμπάουντ. Μαζί επαναλαμβάνουμε. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος

Ο ορισμός της κακής ήττας είναι αυτή που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Βαλένθια. Όχι μόνο γιατί ένα διπλό στην Ισπανία θα διατηρούσε τους Πράσινους σε θέσεις 8άδας, αλλά ακόμα περισσότερο διότι οι Πράσινοι το είχαν το ματς. Ξεκάθαρα ένα δικό τους παιχνίδι ήταν, που το άφησαν τελικά να τους ξεφύγει.

Γι’ ακόμα έναν αγώνα, τα προβλήματα στη γραμμή ψηλών καταδίκασαν τον Εξάστερο. Είναι αδιανόητο, αλλά Παπαγιάννης και Γκουντάιτις μαζί έδωσαν στην ομάδα τους 8 πόντους και 4 ριμπάουντ! Μαζί επαναλαμβάνουμε. Την ίδια ώρα τα 5άρια της Βαλένθια (σ.σ. Ντούμπλιεβις, Ριβέρο) έδιναν στους Ισπανούς συνολικά 39(!) πόντους και 12 ριμπάουντ. Η διαφορά χαώδης.

Το θέμα δεν είναι μόνο ποσοτικό, αλλά και ποιοτικό. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις ήρθε το καλοκαίρι με μία συγκεκριμένη αγωνιστική στόχευση, που φάνταζε σωστή και λογική. Στην πράξη ο Λιθουανούς σέντερ έχει σε μεγάλο βαθμό απογοητεύσει, με μικρές μονάχα εκλάμψεις. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχει ματς φέτος στην Euroleague, που οι αντίπαλοι ψηλοί δεν έχουν φορτώσει με 13 και πάνω πόντους το καλάθι του Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπαγιάννης (δεν χρειάζεται να το επισημάνουμε εμείς) δεν έχει καμία σχέση, με τον παίκτη που πραγματικά είναι. Και το αφήνουμε εδώ προς το παρόν.

Επίσης, φαντάζει υπαρκτός ο κίνδυνος κάποιοι του ρόστερ να έχουν… σκάσει σε λίγο καιρό. Μπέικον και Ουίλιαμς έπαιξαν 45 και 43 λεπτά αντίστοιχα με τη Βαλένθια. Ειδικά για τον δεύτερο στα 32 του χρόνια τα λεπτά αυτά είναι ακραία, αλλά αναπόφευκτα από τη στιγμή που δεν υπάρχει δεύτερο 4άρι. Και η ερώτηση εδώ είναι αν το θέμα λύνεται χωρίς προσθήκη. Δεν λύνεται, είναι η απάντηση.

Μην κρυβόμαστε, η 8άδα της Euroleague θέλει υπερβάσεις και ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να τις κάνει, αν θέλει όντως να μπει στα πλέι-οφ. Αφού έχασε την ευκαιρία με τη Βαλένθια, πρέπει τώρα να κάνει το “μπαμ” είτε με Μπαρτσελόνα είτε με Εφές και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30 Δεκεμβρίου. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να θέσει το Τριφύλλι πρόωρα εκτός διεκδίκησης.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments