Lifestyle

Στοργή: Sneak Preview – Ας πετάξουμε το σκοτάδι που έχουμε μέσα μας

Στοργή: Sneak Preview – Ας πετάξουμε το σκοτάδι που έχουμε μέσα μας

Πηγή Φωτογραφίας: Evianews.com

Στοργή: Sneak Preview - Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Αλίκη κι ο πατέρας της ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο αρχοντικό.

ΗΓιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) υποδέχεται στο ιατρείο της τον Σάκη, την Αλίκη και τη Δώρα, τρεις ανθρώπους που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους για να συνεχίσουν τη ζωή τους. Όμως τα μεγάλα τραύματα πονάνε ακόμη και όταν επουλώνονται και η πρόθεση της Γιατρού είναι να τους βοηθήσει να απαλλαχθούν από τα σκοτάδια που έχουν μέσα τους.

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), είναι πια μόνη της μετά το θάνατο του πατέρα της. Φοβάται να έχει φίλους και η μοναξιά τη «σκοτώνει». Η Γιατρός την παροτρύνει να «σταματήσει να καταδικάζει τον εαυτό της γιατί της αξίζει κάτι καλύτερο».

View this post on Instagram

A post shared by στΟργή (@storgi_skaitv.gr)

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης), σύμφωνα με τη διήγησή του, είναι ακόμη στους δρόμους και προσπαθεί να επιβιώσει αλλά και να ξεφύγει από τους επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την παιδική του ηλικία. Η ζωή του ήταν δύσκολη και σκοτεινή αλλά τώρα «η ψυχή του λάμπει, χάρη στη Γιατρό».

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Αλίκη κι ο πατέρας της ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο αρχοντικό. Όταν κι ο πατέρας της φεύγει από τη ζωή, εκείνη θα μείνει ολομόναχη μέσα στην έπαυλη, μαζί με τις επώδυνες αναμνήσεις της. Η Γιατρός προσπαθεί να την πείσει να μετακομίσει. Παράλληλα, η Δώρα, ανακαλύπτει ότι χωρίς τη μητέρα της είναι ελεύθερη να χαρεί τη ζωή της. Στο μεταξύ, ο Σάκης θυμάται τον αδερφικό του φίλο, τον Κώστα, ένα παιδί του δρόμου. Μαζί προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Τζίμη, τον αρχηγό μιας συμμορίας που εκμεταλλεύεται τα άστεγα παιδιά.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα Γεωργίου), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Συμμετέχουν: Σταύρος Μαρκαλάς, Έλενα Χαλαστάνη, Ελένη Γιαννακού, Αλέξανδρος Σωτηρίου, Μελίνα Βαμβακά, Σοφία Μανωλιδάκη, Ηλιάννα Μπουζάνη, Αποστόλης Παπαδημητρίου, Μαίρη Κόλλα, Μελίνα Σπανού, Νικολίτσα Ντρίζα, Κύρα Καρυτινού, Αλεξάνδρα Τζουανάκη, Μανώλης Γκίνης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Κλεάνθης Πατσιούρας, Αχιλλέας Μπελέρης

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου Απόδοση – Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments