Lifestyle

Δημήτρης Τσίκλης: «Είναι αστείο να συζητάμε το 2022 για τον ομοφυλόφιλο ρόλο μου»

Δημήτρης Τσίκλης: «Είναι αστείο να συζητάμε το 2022 για τον ομοφυλόφιλο ρόλο μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Δημήτρης Τσίκλης: «Θυμάμαι ένα βράδυ που βγήκα από το σπίτι μου για να πάρω ένα μπέργκερ και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου».

O Δημήτρης Τσίκλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν», με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το χελιδόνι», στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με την ηθοποιό, αλλά και στη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο.

View this post on Instagram

A post shared by @dimitris.tsiklis

«Η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός από πολύ νεαρή ηλικία. Η στιγμή όμως που κατάφερα να βρω τη δύναμη να το αρθρώσω έγινε στη δευτέρα λυκείου. Τότε είπα στους γονείς μου, “καθίστε κάτω! Σταματάω καλοκαιρινά, σταματάω φροντιστήρια, σταματάω τα πάντα, δεν θα δώσω Πανελλήνιες και θα γίνω ηθοποιός”. Σοκ» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός σημείωσε: «Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου πολύ ορμητικές. Είχαμε βρεθεί με τον Λευτέρη Χαρίτο την πρώτη σεζόν όπου μου είπε πως δεν είχε ρόλο για την ηλικία μου. Τρία χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που με ξαναπήραν τηλέφωνο, βρεθήκαμε και ήταν η σωστή στιγμή. Πιστεύω στο timing πολύ και ήρθε η στιγμή για να γίνουν».

Κάνοντας λόγο για το γκέι φιλί ο Δημήτρης Τσίκλης ξεκαθάρισε: «Το περιβόητο φιλί ήταν αρκετά έντονο, όχι για εμάς που το γυρίζαμε γιατί εγώ το αντιμετώπισα όπως κάθε ρόλο που υποδύομαι είτε είναι στρέιτ είτε είναι γκέι. Ήταν όμως περίεργο γιατί το είχαμε γυρίσει καιρό πριν, το είχαμε ξεχάσει, είχαμε πάει στην επόμενη φάση ζωής του χαρακτήρα μου και θυμάμαι ένα βράδυ που βγήκα από το σπίτι μου για να πάρω ένα μπέργκερ και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου». «Άρχισαν να κορνάρουν, σταμάτησαν στον δρόμο, σταμάτησε ένα σκουπιδιάρικο και τότε καταλαβαίνεις τι επίδραση είχε αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον δεν έχουμε λύσει κάποια πράγματα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

View this post on Instagram

A post shared by @dimitris.tsiklis

Μιλώντας για την Κατερίνα Διδασκάλου με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση: «Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα κοριτσάκι, ένα παιδί τόσο ορμητικό, τόσο γεμάτο ζωή, τόσο όμορφη από μέσα της! Είναι μορφωμένη, είναι γενναιόδωρη, είναι πολύ πλούσια σε συναισθήματα η Κατερίνα και μια υπέροχη μαμά ακόμα και μαζί μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Τσίκλης για τη συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση «Το χελιδόνι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments