Διεθνή

Από την πληκτική Βουλή των Λόρδων στη ροζ Ταϊλάνδη

Από την πληκτική Βουλή των Λόρδων στη ροζ Ταϊλάνδη
 Υψηλά στη σχετική κατάταξη βρίσκεται και η Ινδονησία. Μάλιστα, η τοπική κουλτούρα ευνοεί παρόμοιες πρακτικές, δεδομένου ότι θεωρείται θετικό το να συνάψει κάποιος εξωσυζυγική σχέση, εφήμερης διάρκειας ή ασθενούς πυκνότητας

Το έγκριτο Politico επιμένει από χθες ότι βουλευτές όλων των πολιτικών χρωμάτων και κομματικών οικογενειών έβρισκαν πολύτιμης χαλάρωσης σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. Καμία ηθική και αξιολογική κρίση, περιγραφικό το δημοσίευμα, που έρχεται να προστεθεί σε αναρίθμητα άλλα παρομοίου περιεχομένου.

Το φαινόμενο παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα να είναι διακομματικό και να μη γνωρίζει ιδεολογικούς φραγμούς, αφού σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες και συντηρητικοί ταξίδευαν, σύμφωνα με το Politico, στην Ρωσία και κυρίως σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.

Έτσι, αρκετοί ήταν οι Βρετανοί βουλευτές που  έχουν χρησιμοποιήσει τα ταξίδια τους στο εξωτερικό ως ευκαιρία για κρυφή χρήση εργαζομένων του σεξ, με την αναγκαία συνδρομή υπέρμετρης κατανάλωσης αλκοόλ.

Αυτό που δεν είναι, ωστόσο, ιδιαίτερα πρωτότυπο, είναι η χώρα άφιξης και φιλοξενίας των αντιπροσώπων του βρετανικού έθνους. Η έρευνα του Politico κάνει λόγο για τη Ρωσία, αλλά αυτά τα κρούσματα εγχρήματης ερωτικής σχέσης έχουν περιοριστεί δραστικά από τα τέλη της δεκαετίας του 2000 – 2010, όταν ο Πρόεδρος Β. Πούτιν αποφάσισε να ενδυθεί οριστικά το ρόλο του ηθικολόγου ηγέτη, ο οποίος διεξάγει ανηλεή πόλεμο εναντίον των ηθικά παρηκμασμένων Δυτικών και της, μονότονα επαναλαμβανόμενης, «νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης».

Απεναντίας, το φαινόμενο του σεξοτουρισμού άνθησε και ανθεί στα υγρά μονοπάτια της νοτιοανατολικής Ασίας, με την σχετική πρωτοκαθεδρία να ανήκει δικαιωματικά στην Ταϊλάνδη. Στην κατάταξη έπονται η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη, ενώ ψηλά κρατάει τα λάβαρα του σφυρηλατημένου σοσιαλιστικού ήθους το Βιετνάμ.

Πρόκειται για ολόκληρη βιοτεχνία, η οποία αποδεικνύεται χρυσοφόρος και διαθέτει καλή φήμη μεταξύ υψηλών προσκεκλημένων, αν κρίνουμε από το δημοσίευμα του Politico και, κυρίως, σημαντικές έρευνες, που έχουν διεξαχθεί.

Υψηλά στη σχετική κατάταξη βρίσκεται και η Ινδονησία. Μάλιστα, η τοπική κουλτούρα ευνοεί παρόμοιες πρακτικές, δεδομένου ότι θεωρείται θετικό το να συνάψει κάποιος εξωσυζυγική σχέση, εφήμερης διάρκειας ή ασθενούς πυκνότητας.

Ωστόσο, ο δυτικός υψηλός προσκεκλημένος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πάντα επίμαχο επίπεδο της πράξης, εκεί δηλαδή όπου επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται δημοσιεύματα έγκριτων περιοδικών και θεωρητικών σχημάτων. Η εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων και του HIV/AIDS είναι μία από τις πιο σοβαρές επιπτώσεις του σεξοτουρισμού και η δράση παρακρατικών συμμοριών γύρω από την εν λόγω βιομηχανία είναι εκτεταμένη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσίων αρχών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments