Διεθνή

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Βουλευτές με πρόσχημα επαγγελματικά ταξίδια έκαναν σεξοτουρισμό

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Βουλευτές με πρόσχημα επαγγελματικά ταξίδια έκαναν σεξοτουρισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σχετικά, στις αποστολές τους έβρισκαν ευκαιρία για ραντεβού με ιερόδουλες και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Διαφορετική «χρήση» των επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό έκαναν κάποιοι Βρετανοί βουλευτές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σχετικά, στις αποστολές τους έβρισκαν ευκαιρία για ραντεβού με ιερόδουλες και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάτι που γνωστοποίησαν βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι που μίλησαν στο Politico.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι πρώην βουλευτής των Συντηρητικών, πλέον μέλος της Βουλής των Λόρδων, ζήτησε από ντόπιους οδηγίες για τον πλησιέστερο οίκο ανοχής όταν ταξίδεψε στη Νοτιοανατολική Ασία, σε μια επίσκεψη με μια κοινοβουλευτική ομάδα (APPG), σύμφωνα με άλλο βουλευτή που ήταν παρών.

Άλλος βουλευτής των Τόρις και πρώην υπουργός παρέμενε στη θέση του μετά την επιστροφή της αντιπροσωπείας των βουλευτών στο κατάλυμα όπου διέμεναν, προκειμένου να βρει συντροφιά από γυναίκες, σύμφωνα με μαρτυρία δύο πρώην συναδέλφων του.

«Έδειχνε ενδιαφέρον για όμορφα νεαρά κορίτσια», δήλωσε κάποιος. «Συνήθως παρέμενε μετά από αυτές τις επισκέψεις και βρισκοταν με νεαρές γυναίκες στο ίδιο μέρος».

Άλλος, ανώτερος βουλευτής του Εργατικού Κόμματος έδειχνε «συμπάθεια για Ρωσίδες» κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο εξωτερικό, σύμφωνα με ξένο διπλωμάτη, ο οποίος είπε ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι αισθάνονταν ανίκανοι να παρέμβουν επειδή ανησυχούσαν για τη διατήρηση της επιρροής τους στο Γουέστμινστερ.

Ως μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας, το διεθνές μέσο επικοινώνησε με περισσότερους από 12 κυβερνητικούς αξιωματούχους και βουλευτές στο Βρετανία και στο εξωτερικό που επαλήθευσαν τους ισχυρισμούς για μέθη και άσεμνη σεξουαλική συμπεριφορά από ορισμένους βουλευτές και συναδέλφους, ιδιαίτερα σε ταξίδια της APPG.

Οι σχέσεις των βουλευτών με υπερπόντια εδάφη της Βρετανίας αναφέρθηκαν επανειλημμένα, με τοπικούς αξιωματούχους να λένε ότι ορισμένοι βουλευτές είχαν λάβει μέρος σε πάρτι που οργανώνονταν από διπλωματικούς αντιπροσώπους με σκοπό τη σεξουαλική δραστηριότητα των βουλευτών με νεαρούς άνδρες και γυναίκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments