Διεθνή

Τι είναι η Πατρίδα για τον κ. Καλίν;

Τι είναι η Πατρίδα για τον κ. Καλίν;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ίσως, δεν θεωρείται σκόπιμη η διάψευσή του. Ίσως, υπάρξει διάψευσή του αργότερα.

Το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» ταξιδεύει στους διαδικτυακούς χώρους και δεν υπάρχει κάποια επίσημη διάψευση του περιεχομένου του. Ίσως, δεν θεωρείται σκόπιμη η διάψευσή του. Ίσως, υπάρξει διάψευσή του αργότερα.

Το ουσιαστικό και το κύριο είναι, εν προκειμένω, είναι ότι η κ. Α. – Μ. Μπούρα, με την ιδιότητα της διευθύντριας του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συναντήθηκε με έναν πιστό και αφοσιωμένο συνεργάτη του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κ. Ιμπραχίμ Καλίν, Προεδρικό εκπρόσωπο της γείτονος.

Δεν ενδιαφέρει εδώ, και προς το παρόν, η ατζέντα και το περιεχόμενο της συνομιλίας της κ. Μπούρα με τον κ. Καλίν, αν υπήρξε τέτοια συνάντηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο κ. Καλίν έκανε λόγο, αν όντως έλαβε χώρα η συνάντηση, για την «πατρίδα» του, την Τουρκία.

Ο ένθερμος υποστηρικτής του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» θα ήταν πραγματικά ελκυστικό να αποσαφηνίσει στην ελληνική κεντροδεξιά και στα εκατομμύρια των ανυστερόβουλων φίλων της το νοηματικό περιεχόμενο της έννοιας «πατρίδα».

Και τούτο, γιατί, για τη συγκεκριμένη παράταξη ειδικά, η πατρίδα δεν ταυτίστηκε ποτέ με ένα χώρο και ένα πληθυσμό, που τυγχάνει κάποιας μορφής πολιτικής οργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments