Lifestyle

Survivor All Star: Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star: Στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές»

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο τρέιλερ για το Survivor All Star, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας χρονιάς στον ΣΚΑΪ.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως λόγω των παλιών παικτών που αναμένεται να μπουν, με κάποια ονόματα να έχουν διαρρεύσει, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Tο πρώτο τρέιλερ, αναφέρει στην αρχή: «Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία» και στη συνέχεια προβάλλονται πλάνα από τους προηγούμενους κύκλους όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ηλία Γκότση, Νικόλα Αγόρου, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή, Ανθή Σαλαγκούδη, Αλέξη Παππά, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη κι Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές», χωρίς να σημαίνει ότι αυτά θα είναι και τα πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor All Star.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments