Αθλητισμός

Με μεταγραφή στο λιμάνι ο Λάρσον – Θα παρακολουθείται από τον Μίτσελ ο Αγκιλέρα

Με μεταγραφή στο λιμάνι ο Λάρσον – Θα παρακολουθείται από τον Μίτσελ ο Αγκιλέρα

Πηγή Φωτογραφίας: SPORTS ROOM

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του Τζούλιαν Λάρσον για την ομάδα Β και σκέφτεται τον Κοσταρικανό Μπράντον Αγκιλέρα για τα άκρα.

Ο Τζούλιαν Λάρσον αναμένεται να είναι η δεύτερη προσθήκη που θα κάνει ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως έχει αποκαλύψει το  to10.gr. Ο 21χρονος Σουηδός επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται στην Ελλάδα μετά τη διακοπή της Super League 2 και πριν την αλλαγή του χρόνου, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.

Όπως αναφέρει to10.gr, ο Λάρσον θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό Β, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Οκκά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, αλλά παράλληλα θα παρακολουθείται από τον Μίτσελ. Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον ταλαντούχο επιθετικό με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025, έναν χρόνο περισσότερο από την τρέχουσα συμφωνία με τη Φόρεστ.

Πέραν του Λάρσον, ωστόσο, ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό του και έναν από τους νεότερους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Μουντιάλ που μόλις ολοκληρώθηκε και ο οποίος επίσης ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την περίπτωση του 19χρονου (28/06/2003) Μπράντον Αγκιλέρα. Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της Κόστα Ρίκα στα γήπεδα του Κατάρ (19′ με Ισπανία, 26′ με Ιαπωνία, 45 με Γερμανία) και θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του.

Ο Αγκιλέρα από το καλοκαίρι ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η προοπτική να παίξει στην Αγγλία αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει ένα σενάριο που μπορεί να υλοποιηθεί. Την ίδια στιγμή υπάρχει σαφής πρόθεση να αξιοποιηθεί το ταλέντο του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού και για αυτόν τον λόγο στην πρόσφατη παρουσία των ανθρώπων της Φόρεστ στην Ελλάδα, έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ο 19χρονος εξτρέμ, πέραν του Λάρσον.

Τις επαφές επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κερτ Μορσίνκ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι πλην της πιθανότητας για τον Ολυμπιακό, για τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει κρούσεις και από ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας, με τον Αγκιλέρα να θεωρείται περίπτωση που μπορεί να ξεχωρίσει εάν λάβει εμπειρίες από τον ευρωπαϊκό τρόπο ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αγκιλέρα ξεκίνσε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κόστα Ρίκα από την ηλικία των 15 ετών και την Αλαχουελένσε. Συνολικά έχει 77 επίσημες επαγγελματικές συμμετοχές με την πρώην ομάδα του και την Γκουανακαστέκα, από την οποία τον αγόρασε πέρυσι η Νότιγχαμ.

Επιπλέον, έχει αγωνιστεί ήδη 8 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2022, πριν ακόμη γίνει 18 ετών. Ο ύψους 1.68 μ. μεσοεπιθετικός, είναι ταχυδυναμικός, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και στο «10» και λόγω της σωματοδομής του έχει το παρατσούκλι «bebote», που σημαίνει «μωρό»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments