Αθλητισμός

Αρχίζει η ποιότητα, επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ

Αρχίζει η ποιότητα, επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ
Μην στενοχωριέσαι για το Μουντιάλ που τελείωσε, το θέαμα επιστρέφει στους ελληνικούς αγωνιστικούς χώρους. 

Μην στενοχωριέσαι για το Μουντιάλ που τελείωσε, το θέαμα επιστρέφει στους ελληνικούς αγωνιστικούς χώρους.  Για να είμαστε ειλικρινείς δεν θα είναι και τόσο ξαφνική η επιστροφή στην πραγματικότητα (όπου λέμε πραγματικότητα εννοούμε ελληνική αγωνιστική δράση) την ώρα που ακόμα να ησυχάσουμε από τον εξωπραγματικό τελικό του Αργεντινή-Γαλλία.

Μην είμαστε αχάριστοι, άλλωστε προλάβαμε να απολαύσουμε λίγο από την μαγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου την περασμένη βδομάδα στους αγώνες Κυπέλλου, άρα η μετάβαση από το Μουντιάλ στα πραγματικά σαλόνια (τα ελληνικά) της ασπρόμαυρης θεάς δεν θα έρθει δίχως ζέσταμα.

Ξέχνα τον φρενήρη ρυθμό, ετοιμάσου για «μαγεία»

Το ότι θα φτάναμε σε σημείο να αναπολούμε μία διοργάνωση την οποία στην αρχή την καταδικάσαμε για όλους τους σωστούς «λάθος» λόγους (βλ. ανθρώπινα δικαιώματα κλπ) αλλά ύστερα από έναν μήνα θεωρούμε ως το κορυφαίο Μουντιάλ των τελευταίων 30 χρόνων, είναι κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά το μάτι να κολλήσει στην οθόνη βλέποντας αυτές τις υπέροχες γιόμες που αναζητούν κάποιο κεφάλι αλλά στο τέλος αναζητούμε την μπάλα η οποία ενδέχεται να βγήκε στο δρόμο γύρω από το γήπεδο και να έσπασε κάποιο παρμπρίζ. Να ήταν μόνο αυτό όμως; Ξεχνιούνται τα μπινελίκια (και ας μην είναι Σούπερ Λίγκα):

Πηγή: ratpack.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments