Trash

Αποκαλυπτική όσο ποτέ: H Σοφία Χατζηπαντελή γυμνή αποθεώνει τα plus size κορμιά

Αποκαλυπτική όσο ποτέ: H Σοφία Χατζηπαντελή γυμνή αποθεώνει τα plus size κορμιά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τα plus size κορίτσια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αναλογίες 90-60-90…

Ποικιλοτρόπως έχει σχολιαστεί όλα αυτά τα χρόνια που είναι γνωστή ως το unibrow μοντέλο η Σοφία Χατζηπαντελή. Ο σχολιασμός αυτός αυξήθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες με την έναρξη του GNTM, όπου ήταν ένας βασικός λόγος για να βλέπει κανείς το ριάλιτι μόδας.Η ίδια σε αυτό το διάστημα είχε και συμπεριφορές στα social media, αλλά και στο ριάλιτι, που προσφέρονταν για έντονη κριτική. Έδειξε πάντως ότι είναι ένα πρόσωπο που είτε θα παθιαστεί μαζί του ο τηλεθεατής είτε θα την μισήσει. Θα αγαπάει να την μισεί και θα μισεί που την αγαπά. Κάπως έτσι.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Σε όποια πλευρά κι αν βρίσκεται κάποιος όμως, δε μπορεί παρά να της αναγνωρίσει πως είναι μια κοπέλα που μπορεί να βγάλει το σ#ξι στοιχείο. Κι αν κάποιος αμφιβάλλει, η φωτογράφιση της για το «10 Magazine», υλικό της οποίας ανήρτησε στο Instagram, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Εκεί, η Σοφία Χατζηπαντελή φωτογραφίζεται τόπλες και δείχνει την πλάτη της με το εντυπωσιακό τατουάζ καθώς τα χέρια της συγκρατούν το στήθ0ς της, με την ίδια να μη διστάσει να τονίσει με κάθε δυνατό τρόπο τις ήδη πληθωρικές της καμπύλες.

Το αποτέλεσμα; Καθιστά σαφές ότι τα plus size κορίτσια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αναλογίες 90-60-90…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments