Αθλητισμός

Εκπληκτικός Ντάβιντ Λουίζ: Επισκέφτηκε φαβέλα και μοίρασε δώρα ντυμένος Άι Βασίλης [vid]

Εκπληκτικός Ντάβιντ Λουίζ: Επισκέφτηκε φαβέλα και μοίρασε δώρα ντυμένος Άι Βασίλης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε ο Ντάβιντ Λουίζ.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε ο Ντάβιντ Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα αποφάσισε να επισκεφτεί μια φαβέλα κοντά στο γήπεδο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο, με σκοπό να μοιράσει δώρα σε παιδιά.

Ο στόπερ της Φλαμένγκο ωστόσο δεν το έκανε, απλώς για να το κάνει, καθώς ντύθηκε Άι Βασίλης! Ο Βραζιλιάνος, έμπειρος αμυντικός, φόρεσε τα… καλά του Άι Βασίλη, πήρε τα δώρα στην πλάτη του και μοίρασε δώρα στα παιδιά της τοπικής Ακαδημίας της «Φλα» στο Μανγκέιρα.

«Ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της σεζόν, όταν βιώνεις το αληθινό, το ανθρώπινο. Όταν περνάμε από εδώ με το πούλμαν, τα παιδιά ουρλιάζουν για μας πριν μπούμε στο Μαρακανά. Πολλά από αυτά ονειρεύονται να βρεθούν εκεί για να δουν το παιχνίδι, αλλά επίσης τα περισσότερα δεν μπορούν να το κάνουν. Για μένα, ήταν ίσως ο σπουδαιότερος τίτλος της χρονιάς το να είμαι εδώ, να απολαμβάνω και να ανταποδίδω την αγάπη που μας δίνουν αυτά τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να ανανεώσω αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο Νταβίντ Λουίζ.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments