Αθλητισμός

Λεβαντόβσκι για Μέσι: “Είναι ο παίκτης που κάθε επιθετικός ονειρεύεται για συμπαίκτη”

Λεβαντόβσκι για Μέσι: “Είναι ο παίκτης που κάθε επιθετικός ονειρεύεται για συμπαίκτη”

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, η οποία θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρη τη μέρα των Χριστουγέννων.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, η οποία θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρη τη μέρα των Χριστουγέννων. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μίλησε εκτός των άλλων και για τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξουν μαζί ανέφερε: “Δεν εξαρτάται από εμένα. Φυσικά, βλέπουμε πως τώρα παίζει ως playmaker, ίσως πετυχαίνει λιγότερα γκολ και δίνει περισσότερες πάσες στους συμπαίκτες του, αν και συνεχίζει να σκοράρει. Σε σύγκριση με άλλες εποχές, είναι ο παίκτης που κάθε επιθετικός ονειρεύεται να παίξει μαζί του”.

Επιπλέον απάντησε για το ποιος θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, τονίζοντας πως ο Μέσι είναι ήδη νικητής: “Ίσως υπάρχει ένας ακόμη παίκτης που παίζει για την ίδια ομάδα, αλλά υπάρχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό κατέκτησε ο Μέσι και τώρα είναι στην κορυφή σίγουρα. Αυτό που πέτυχε σημαίνει τα πάντα για εκείνον και τώρα μπορεί να το απολαύσει”.

Πηγή: sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments