Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έβγαλε όλη την προπόνηση ο Βέρμπιτς, έμεινε εκτός ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Έβγαλε όλη την προπόνηση ο Βέρμπιτς, έμεινε εκτός ο Καμπετσής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Μετά από το ρεπό των Χριστουγέννων που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας

Μετά από το ρεπό των Χριστουγέννων που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (26/12), με τον προπονητή των πρασίνων να λαμβάνει ευχάριστα μηνύματα όσον αφορά στην κατάσταση του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Και αυτό γιατί ο Σλοβένος εξτρέμ μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την θλάση που είχε υποστεί στον ορθό μηριαίο, γεγονός που τον θέτει αυτόματα υποψήφιο για να δηλώσει παρών στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης (28/12, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) απέναντι στον ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική της Super League.

Σε αντίθεση πάντως με τον Βέρμπιτς, ο Καμπετσής αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, έκαναν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments