Αθλητισμός

Αναμονή για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Αναμονή για Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η είδηση της αποδέσμευσης του Τάιλερ Ντόρσεϊ ταρακούνησε τους ερυθρόλευκους αλλά άπαντες στο κόκκινο στρατόπεδο έχουν στο νου τους το ντέρμπι της Παρασκευής, γι' αυτό και θα ασχοληθούν με την υπόθεση της επιστροφής από την επόμενη εβδομάδα.

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (30/12) για την Euroleague και δεν θέλουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή. Η είδηση της αποδέσμευσης  του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους Ντάλας Μάβερικς φυσικά και τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)

Οι «ερυθρόλευκοι» το περασμένο καλοκαίρι ήθελαν διακαώς να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή γκαρντ, αλλά αυτός επέλεξε να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ προκειμένου να εξασφαλίσει τη σύνταξη. Όπως είναι φυσικόστον Ολυμπιακό αναμένεται τις επόμενες μέρες να επικοινωνήσουν με την πλευρά του Ντόρσεϊ προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσεις του.

Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν ο Ντόρσεϊ επιμείνει σε αναζήτηση συμβολαίου στο ΝΒΑ ή αν θα σκεφτεί το σενάριο της επιστροφής στην Euroleague. Αν επικρατήσει το δεύτερο, τότε δεδομένα ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Πηγή: gazzetta

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments