Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Ο εκτελεστής στην καφετέρια είχε συνεργό [vid]

Νέα Σμύρνη: Ο εκτελεστής στην καφετέρια είχε συνεργό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει πως ο εκτελεστής είχε και συνεργό

Ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει πως ο εκτελεστής είχε και συνεργό. Το βίντεο που αποκάλυψε ο ANT1 δείχνει τον μαυροφορεμένο εκτελεστή να σταματά μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος οδηγούσε μηχανή, 200 μέτρα μακριά από την καφετέρια, λίγο πριν από τη στυγερή δολοφονία, που στοίχισε τη ζωή σε δύο άντρες αλβανικής καταγωγής.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως ο συνεργός του εκτελεστή δεν έχει σβήσει τη μηχανή και μοιάζει σαν να ακολουθεί τον δράστη έως το σημείο που θα τον παραλάβει μετά την εκτέλεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. Ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασία φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων του. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην κοιλιά μία γυναίκα η οποία καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι. Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments