Αθλητισμός

Τα δίνει όλα για Φερνάντες η Τσέλσι

Τα δίνει όλα για Φερνάντες η Τσέλσι

Πηγή Φωτογραφίας: 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Σύμφωνα με Πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Τσέλσι «σπάει» τη ρήτρα και απλώνει χρυσάφι ύψους 130 εκατομμύρια ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες.

Κατέκτησε το Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στη διοργάνωση του Κατάρ και τώρα ο 21χρονος μέσος είναι πιθανό να κάνει τη μεταγραφή της καριέρας του!

View this post on Instagram

A post shared by Enzo Fernández ⚽️ (@enzojfernandez)

Πολλές ομάδες τον διεκδικούν και υπήρξαν ρεπορτάζ στην Πορτογαλία που έκαναν λόγο για δύο άκρως δελεαστικές προτάσεις στην Μπενφίκα.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Record» κάνει λόγο για… μπάσιμο των Λονδρέζων, οι οποίοι φέρονται να δίνουν περισσότερα από τα 120 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα της αποδέσμευσής του από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, το ποσό που θα προσφέρουν οι «μπλε» για τον Φερνάντες μπορεί να φτάσει τα 130 εκατομμύρια ευρώ! Θέλουν, μάλιστα, να κλείσουν τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αν τελικά ο Φερνάντες αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ένα ποσοστό ύψοπυς 25% από το ποσό της μεταγραφής θα πάει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments