Αθλητισμός

Ελεύθερος ο Γκάμπριελ Σουάζο που θέλει ο Ολυμπιακός

Ελεύθερος ο Γκάμπριελ Σουάζο που θέλει ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: 2022 ALBERTO VALDES / AP IMAGES

Ο ποδοσφαιριστής έχει πολλές προτάσεις από την Ευρώπη και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και αυτή των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Εξέλιξη που μπορεί να απασχολήσει άμεσα τον Ολυμπιακό σημειώθηκε στην υπόθεση του Γκάμπριελ Σουάζο, καθώς ο Χιλιανός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.

Ο 25χρονος άσος δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Χιλής, όμως αποφάσισε να μην την δεχτεί και να ψάξει την τύχη του στην Ευρώπη, από όπου φαίνεται να έχει αρκετές προσφορές, με την προοπτική των Πειραιωτών να αποτελεί καλή πιθανότητα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σουάζο βρέθηκε στο προπονητικό της Κόλο Κόλο και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους εργαζόμενους στον σύλλογο και από 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.

«Έκλαψα πολύ. Αποχωρώ έχοντας δύο συναισθήματα: Το πρώτο είναι η χαρά, γιατί θα συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου και το δεύτερο η λύπη γιατί φεύγω από το σπίτι μου. Πέρασα πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια. Έχω αναμνήσεις που θα μείνουν για μία ζωή και είπα στον καθέναν ότι μακάρι να ειδωθούμε ξανά στο μέλλον. Ήμουν εδώ για 16 χρόνια, οπότε θα ήθελα να αφήσω σε όλους από ένα δώρο, γιατί με ξέρουν από παιδί», ήταν τα λόγια του Σουάζο.

Πηγή: SPORTDOG

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments