Trash

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ιερόδουλη – Σπάνιο υλικό

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ιερόδουλη – Σπάνιο υλικό

Πηγή Φωτογραφίας: Asisters.gr

Δες τα πρώτα δευτερόλεπτα από το παρακάτω βίντεο

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια με εξαιρετική πορεία εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, με την ίδια πάντως να έχει επιχειρήσει να κάνει διαφορετικούς ρόλους μπροστά στην οθόνη.

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος θα τη δούμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, έχοντας κάνει γενικά… την τύχη της.

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

Δες τα πρώτα δευτερόλεπτα από το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments