Πολιτική

Καραμανλής: Η κυβέρνησή μας αντίβαρο ασφάλειας και σταθερότητας

Καραμανλής: Η κυβέρνησή μας αντίβαρο ασφάλειας και σταθερότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τις θερμές ευχές του για το νέο έτος που ξεκινά σε λίγες ώρες, εκφράζει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος αναφέρθηκε στις αυξημένες προκλήσεις που αντιμετώπισε ο πλανήτης και η πατρίδα μας τη χρονιά που φεύγει

Τις θερμές ευχές του για το νέο έτος που ξεκινά σε λίγες ώρες, εκφράζει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος αναφέρθηκε στις αυξημένες προκλήσεις που αντιμετώπισε ο πλανήτης και η πατρίδα μας τη χρονιά που φεύγει, στην ικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αντιμετωπίζει έμπρακτα τις νέες απειλές που δεχθήκαμε ως χώρα και στο τεράστιο πακέτο έργων που επιτελεί με επιτυχία το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Καραμανλής επισήμανε ότι «το 2022 ήταν μια χρονιά με ιδιαίτερες προκλήσεις για ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά και για την Ελλάδα», αλλά «η υπεύθυνη διακυβέρνηση της χώρας μας αποτέλεσε το αντίβαρο της ασφάλειας και της σταθερότητας για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Η κυβέρνηση στάθηκε έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, ενώ παράλληλα έβαλε γερές βάσεις για ανάπτυξη και πρόοδο που απευθύνεται στους πολλούς και όχι στους λίγους».

Το ίδιο πράττει, ανέφερε ο κ. Καραμανλής, και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «με το τεράστιο πακέτο έργων που υλοποιούμε σε ολόκληρη τη χώρα». Πρόκειται, ειδικότερα, για «σημαντικές υποδομές που δίνουν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και ενισχύουν την οικονομία της χώρας μας».

Το έργο που επιτελείται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον». Μια αισιοδοξία, η οποία, όπως τόνισε ο κ. Κώστας Καραμανλής, «όχι κενή περιεχομένου, αλλά βασισμένη στη βεβαιότητα της συνέπειας και της σταθερότητας που αποτελούν τα πιο ουσιαστικά εχέγγυα συλλογικής ευημερίας».

«Καλή χρονιά σε όλες και όλους! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023!», ευχήθηκε εγκάρδια ο κ. Καραμανλής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments