Αθλητισμός

“Μέχρι και 3ος ο ΠΑΟ, δεν μυρίζει αίμα η ΑΕΚ – Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, δεν το δέχεται ο Μαρινάκης”

“Μέχρι και 3ος ο ΠΑΟ, δεν μυρίζει αίμα η ΑΕΚ – Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, δεν το δέχεται ο Μαρινάκης”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το καφενείο, η... ιεροσυλία με Μίτσελ και ο ΠΑΟΚ που είναι καβούρι!

Το καφενείο, η… ιεροσυλία με Μίτσελ και ο ΠΑΟΚ που είναι καβούρι! Ο Θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο Sportdog.gr τη μεγάλη μάχη στη Super League και παραδέχεται πως “δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιον ποδοσφαιρικό διάλογο στην κορυφή τα τελευταία χρόνια. Έχουν λόγο όλοι και αυτό ανεβάζει το πρωτάθλημα. Και όταν ανεβαίνει το πρωτάθλημα, ο,τι βρώμικο πηγαίνει στην άκρη”.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με τον Νίκο Καραγιαννίδη, θρυλικό διευθυντή τής εφημερίδας Φίλαθλος, επικοινώνησε το sportdog για να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό που έχει κάνει δύο κολλητές γκέλες, τι λέει για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και πώς σχολιάζει τον Ολυμπιακό και τις αλλαγές που έχει φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όχι ο Μίτσελ.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για αυτό και πάντα έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις του – Όσο αιρετικές κι αν είναι. Διαβάστε όσα μας είπε:

Κύριε Καραγιαννίδη, πείτε μου δύο λόγια για το πώς βλέπετε τον Παναθηναϊκό;

“Ο Παναθηναϊκός προκαλούσε σεβασμό, γιατί πέταξε τις κουρτίνες στην άκρη και έφυγε από την μνημονιακή φάση του. Που υποτίθεται ότι ήταν χρεωμένος – Λέω υποτίθεται γιατί αυτό δεν αφορά καθόλου την εξέδρα. Ο Αλαφούζος έδωσε με τις κινήσεις του την εντύπωση ότι ξεχνάμε εκείνην την μαύρη δεκαετία μετά το 2010 που πήρε το πρωτάθλημα και βρέθηκε στα βράχια ο σύλλογος. Και έτσι βρέθηκε ο Παναθηναϊκός να κάνει πορεία θριάμβου. Βεβαίως ο κόσμος τού Παναθηναϊκού περιμένει το πρωτάθλημα, γιατί θέλει το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να παίρνει μια φορά κάθε 15 χρόνια το πρωτάθλημα. Εναντίον του ΟΦΗ όμως έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα καφενείο, σάπιο, κουρασμένο, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πολύ σωστά ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι έπαιξε αργά η ομάδα του, δεν είχε λύσεις, απέναντι σε σύνολο ταμπουρωμένο. Βλέπαμε έναν φρέσκο ΟΦΗ, που είχε για πλάκα τον Παναθηναϊκό. Δεν στέκομαι στους 10 παίκτες, γιατί όταν παίζεις αμυντικά μπορεί και να μην έχει σημασία. Απλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσει δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Μπορεί και τρίτος. Με τον ΟΦΗ ήταν φοβερό αυτό που είδαμε”.

Ο Ολυμπιακός;

“Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για πρωτάθλημα, ο Μαρινάκης δεν έχει δεχτεί ότι έχει χάσει το πρωτάθλημα ακόμα. Δεν θεωρεί ότι το έχει χάσει, δεν έγινε τίποτα ότι είναι δέκα βαθμούς πίσω, είναι επικυρίαρχος τα τελευταία πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν είσαι Ολυμπιακός και έχει 10 στα 12 πρωταθλήματα, τι να συζητάμε; Έχασε ένα πρωτάθλημα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Άρα μπορεί να ξαναμπεί εύκολα στο κόλπο. Δεν έχει καμία σχέση ο Μίτσελ με τον Ολυμπιακό, είναι ιεροσυλία να πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε από τον Μίτσελ. Υπάρχει κέντρο αποφάσεων που επηρεάζει τον Ολυμπιακό, είτε είναι δέκα βαθμούς πίσω είτε όχι. Αυτό το πράγμα είναι αγκάθι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο άλλος”.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος;

“Ψάχνεται σαν το καβούρι, πάει δεξιά, αριστερά  τρώει χαστούκια, καρπαζιές, είναι μια κατάσταση ασταθής”.

Τι βλέπετε για τη μάχη του πρωταθλήματος;

“Στην ΑΕΚ δεν έχουν πιστέψει, όπως και στον Ολυμπιακό, ότι θα πάρει το πρωτάθλημα αυτός ο Παναθηναϊκός. Και είναι στην αναμονή ότι θα έχει κατρακύλα ο Παναθηναϊκός. Οι 8 βαθμοί διαφοράς έγιναν έξι, οι έξι έγιναν τέσσερις και όλα αυτά πριν ακόμα πάει στην ΑΕΚ. Και ο Παναθηναϊκός είναι στο φεγγάρι ότι τον πλησιάζουν οι άλλοι και, φυσικά, βάζω μέσα και τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιον ποδοσφαιρικό διάλογο στην κορυφή τα τελευταία χρόνια, είχαμε μάθει ο ένας να πηγαίνει μπροστά και τα ψόφια να ακολουθούν από πίσω. Υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό συμπόσιο, μιλάει ένας, ακούνε οι άλλοι, μετά μιλάει ο άλλος κ.ο.κ. Έχουν λόγο όλοι και αυτό ανεβάζει το πρωτάθλημα. Και όταν ανεβαίνει το πρωτάθλημα, ο,τι βρώμικο πηγαίνει στην άκρη”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments