Διεθνή

Euronews: Ευχαριστίες Ν. Αναστασιάδη σε Κ. Μητσοτάκη για την άψογη συνεργασία

Euronews: Ευχαριστίες Ν. Αναστασιάδη σε Κ. Μητσοτάκη  για την άψογη συνεργασία

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη παρέθεσαν  γεύμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη παρέθεσαν  γεύμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδου. Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη παρέθεσαν  γεύμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδου.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «άψογη συνεργασία» τους σε όλα τα ζητήματα και «πάνω από όλα για τη σθεναρή υποστήριξή» του στις θέσεις αρχών στο Κυπριακό. «Φίλε Κυριάκο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα ζητήματα, μα πάνω απ’όλα για τη σθεναρή σου στήριξη στις θέσεις αρχών στο Κυπριακό» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments