Αθλητισμός

Για αυτόν τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς- “Πετάει” παρά την “κοιλιά”- Τα καλύτερα παιχνίδια του!

Για αυτόν τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς- “Πετάει” παρά την “κοιλιά”- Τα καλύτερα παιχνίδια του!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Είναι εμφανές ότι οι Πράσινοι, αγωνιστικά, περνούν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το βασικότερο ζήτημα αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιουργεί. Δεν δημιουργεί με την ίδια ευκολία που το έκανε, για να είμαστε ακριβείς.

Όπως αναφέρεται στο Sportdog, είναι εμφανές ότι οι Πράσινοι, αγωνιστικά, περνούν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το βασικότερο ζήτημα αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιουργεί. Δεν δημιουργεί με την ίδια ευκολία που το έκανε, για να είμαστε ακριβείς.

Παναθηναϊκός: Όπως γράφαμε και στο blog μετά το διπλό στη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή του και να μην έδειξε το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει έναν ολόκληρο γύρο. Ωστόσο ακόμα κι έτσι πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με το γκολ του Βέρμπιτς και επέστρεψε στις νίκες με το τελικό 1-0.

Είναι εμφανές ότι οι Πράσινοι, αγωνιστικά, περνούν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το βασικότερο ζήτημα αφορά το γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιουργεί. Δεν δημιουργεί με την ίδια ευκολία που το έκανε, για να είμαστε ακριβείς. Ειδικά με τον Λεβαδειακό αυτό φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτή λοιπόν την περίοδο “κοιλιάς” για την ομάδα, ο Μπερνάρ κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια με την πράσινη φανέλα!

Απέναντι στον Ιωνικό σκόραρε, με τον ΟΦΗ ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν, με τον Λεβαδειακό ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού που έπαιζε κάθετα, κινούμενος συνεχώς με ή χωρίς την μπάλα. Είναι δεδομένο ότι αν ο Παναθηναϊκός ανέβει αγωνιστικά, τότε η επίδραση του Μπερνάρ θα είναι και μεγαλύτερη και καθολικά εμφανής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments