Κόσμος

Η Εύα Καϊλή συνάντησε την κόρη της – Τρίωρο επισκεπτήριο στις φυλακές Χάρεν [vid]

Η Εύα Καϊλή συνάντησε την κόρη της – Τρίωρο επισκεπτήριο στις φυλακές Χάρεν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του

Την ευκαιρία να συναντήσει την δύο ετών κόρη της είχε σήμερα η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που παραμένει υπό κράτηση στις γυναικείες φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η κα Καϊλή συνελήφθη και κρατείται.

Η κυρία Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

Η συνάντηση της Καϊλή με το τέκνο της έχει οριστεί για το απόγευμα και προβλέπεται να έχει τρίωρη διάρκεια.

Ο λόγος που δεν είχε συναντηθεί με την κόρη της φέρεται να είναι το πρωτόκολλο το οποίο εφαρμόζεται στις φυλακές του Βελγίου στις οποίες κρατείται. Σύμφωνα με αυτό, για να μπορέσει να δει μια μητέρα το παιδί της, στις φυλακές όπου κρατείται πρέπει να παρίστανται τρεις υπάλληλοι, ένας παιδοψυχολόγος, ένας κοινωνικός λειτουργός και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος του καταστήματος κράτησης.

Ωστόσο, οι φυλακές στις οποίες κρατείται η Εύα Καϊλή λειτουργούν μόλις τρεις μήνες δεν υπάρχει επαρκής αριθμός υπαλλήλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments