Αθλητισμός

Αφήνει Αντούνα και κλείνει χαφ και εξτρέμ το «τριφύλλι»

Αφήνει Αντούνα και κλείνει χαφ και εξτρέμ το «τριφύλλι»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - 2021 FERNANDO LLANO/AP IMAGES - EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, δεν ασχολείται με την υπόθεση του Αντούνα ενώ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τόσο σε χαφ όσο και σε εξτρέμ.

Το τριφύλλι είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ενίσχυση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι λύσεις που έχει στον πάγκο είναι ελάχιστες. Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας περνάνε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος,πράγμα που έχει παίξει ρόλο στο να μην ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός καλά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος,

Οι πράσινοι έχουν μπει στην τελικά ευθεία τόσο για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην θέση 8-10, αλλά και σίγουρα έναν εξτρέμ. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τους εκλεκτούς και βρίσκεται κοντά στην απόκτησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης αυτός δεν είναι ο Αντούνα, που στο Μεξικό από χθες ανέφεραν ότι το θέμα είναι προχωρημένο. 

Η επιδίωξη της ομάδας είναι αυτοί οι παίκτες να έρθουν όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς είναι εμφανέστατο πλέον το γεγονός ότι δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ,μετά και τους σοβαρούς τραυματισμούς των Αϊτόρ και Τρουιγιέ.

Σε όλα αυτά οφείλουμε να προσθέσουμε ότι είναι πιθανό το τριφύλλι να ενισχυθεί και με την απόκτηση ενός δεύτερου ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Πηγή: SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments